Hej alla glada!

2009-10-28 @ 17:44:13
Sitter hemma hos mamma nu, har precis ätit. Skyndade hit efter jobbet för Aisha har fått vara här hemma medans jag jobbar. Så får hon och Leo busa medans matte jobbar, det är ju bra. Mamma har dessutom varit hemma från jobbet denna veckan för hon har bihåleinflammation, stackars Mamma! Så då har ju alla haft sällskap av varann.

Känner mig lite sådär, har fått lite ont i halsen och så är jag så trööött hela tiden.  Jag fattar inte varför jag är så trött, är inte kul alls. Kanske mörkret som påverkar lite!?! Men jag får rycka upp mig och samla nya krafter. Det är ju snart helg!! 

I helgen var ju jag på Ikea med Sandra, skulle inte handla så mycket men det gick ändå en del pengar =S
Köpte nya kuddar till sängen, två stycken 65x65, dom är megamysiga när man ligger i sängen och kollar tv! Köpte även två andra kuddar och även kuddfodral till alla.. Fin fint! Blev även två nya filtar som man kan vira om sig när man kollar på tv och myser! Love it!
Köpte en supermysig ljusstake som nu står på mitt vardagsrumsbord så man inte missar den, blev även en massa värmeljus så man kan ha mysstämning nu när det är mörkt ute. Så nu känns det lite som att jag har bunkrat upp inför vintern, hehe!

I söndags stod mamma och jag och sålde saker på loppis här i stan ,det var skoj! Synd bara jag försov mig på morgonen så jag inte fick med mig alla sakerna. Vi skulle ju ställa om klockan på natten och jag hade skrivit 11 ist för 23 så när jag vaknade på morgonen var klockan 20.30 haha! Vi fick ihop en liten slant var så vi gick iaf inte med förlust. Ska även stå nästa månad med, jag gör det inte bara för att få in pengar utan även för en kul grej! Thats me, gillar loppisar hehe!

I måndags fyllde min kära farfar år, han blev 93 år! Så hela familjen överraskade honom med pizza och dryck, han trodde bara pappa och Bine skulle komma men till hans förvåning stod barnbarnen med sambos och barnbarnsbarn utanför hans dörr tillsammans, Han blev jätteglad och verkar ha haft en bra födelsedag. Kul!

Nu ska jag snart hem, ciao!

Amen tjeeena!

2009-10-22 @ 20:17:30
Nu var det längesen man skrev igen.. Full rulle heeela tiden tycker jag!

Ikväll tvättar jag och röjer här hemma så man slipper det i helgen.

Jag har lärt mig och cykla med Aisha i veckan, hon springer bredvid då såklart! Går faktiskt bra, och vi båda tycker det är roligt! =)


Snart är det helg! Har redan lite planer för helgen.

Ska med gumman Sandra till nyöppnade Ikea på lördag! Funny! Hon ska kolla möbler till sitt vardagsrum som snart ska renoveras. Och jag ska kolla efter överkast till sängen och lite annat smått och gott! =) Ska köpa massa stearinljus nu så man har inför vintern, tihi. Jag gillar mysstämningen!

Jag ska även plocka ihop saker som jag inte länge vill ha och använder för mamma och jag ska stå på loppis och sälja saker i helgen, tycker det ska bli skitskoj! =) Hoppas vi får in en liten slant också.

Nu ska jag fortsätta att kolla på The Hills/Städa!


Ha det så bra//J4

Det var längesen..

2009-10-12 @ 17:00:06
Ja nu var det längesen jag bloggade! Har haft så mycket annat för mig så jag har bara inte hunnit, datorn har inte varit prio ett!

Nu är här fint hemma igen efter ihopflyttningen, det tar ett tag innan man får allt i ordning.
Jag har även hunnit köpa massa andra saker också så hemmet har blivit ännu finare! Jag har varit på Ikea med min snäcka Sandra, där shoppades det en del..
Jag handlade sängstommen som jag så länge velat ha *lycklig* tihi.. Så nu är mitt sovrum komplett! Färdigt, färdigt, färdigt! Jag är så himla nöjd med mitt sovrum nu alltså! Jag shoppade nya gardiner till mitt vardagsrum, så nu ser det ljust och fräscht ut! Och så handlade jag massa annat smått och gott till lägenheten så den blir ännu mysigare! :)

Sandra och jag har även varit och shoppat kläder för nån vecka sen, blev nån tunika, smink och strumpor & benvärmare mm :) Lite sånt, smått och gott!

I helgen har jag hittat på massa skoj saker, i fredags träffade jag Anette, Johanna och Monika i Lund. Vi gick och åt på en italiensk restaurang. Så himla mysigt och så god mat! Anette har jobbat där vi andra jobbar innan så vi har inte träffat henne på länge efter att hon slutat så därför var vi ute och åt.

I lördags åkte jag ut till Pappa och Bine, Farfar kom även ner en sväng och Jocke och lilla Elina kom på kvällen när det var fotbollsdax, vi kollade på fotbollen samtidigt som Elina låg och sov skift hos mig och Bine :) Hon är så söt lilla flickan!
Aisha fick även badat i ån när vi var ute på promenad med hundarna, det var nog meningen hon skulle dricka men hon råkade ramla i, så hon fick sig ett litet dopp. Sötisen!

Igår tog jag och Bine, ut River och Aisha på en långpromenad, vi var ute och gick i en timme och 20 min så vi var lagom trötta när vi kom hem så då blev det film framför den öppna spisen. Mys!


Så med andra ord har jag haft en lugn, mysig hösthelg!