Nagelhylla

2010-06-30 @ 22:38:14

Jag tror jag hittat hyllan jag vill ha i min nagelhörna, både praktisk med glasdörr och snygg. Tihi.

Ikea såklart, haha!






Jag tror det kan bli himla snyggt tillsammans, hoppas inte den är för liten bara.  Glasdörren var ju bara såå snygg!


Nu ska jag strax pallra mig ut på kvällsrunda/powerwalk.


PUSSSS!


Idag..

2010-06-30 @ 22:16:02

Idag har jag jobbat, as allways. Suck så trött jag var på jobbet (hatar onsdagar). Det är min fiende dag!!

Kom hem till mor, somnade på soffan.. Så skönt det var hehe! Börjar känna mig som en riktigt tröttis som har börjat kunna sova efter jobbet.. hmm..

Sen åkte vi hem med mina sista prylar jag hade där hemma. Så nu har jag alla mina saker hemma, I EN ENDA STOR RÖRA! Jag tycker inte jag kommer nånvart, kommer bara mer o mer påsar hela tiden (för mycket kläder, o endå har ja inget att ta på mig;) Jag fick upp hyllan jag skulle ha mina nagelprodukter på  och ner byrån som jag hade där innan. Mycket större och luftigare, vilket är bra! MEN... jag är fortfarande inte nöjd med nagelhörnan och det jag hade planerat o måla och så skrotar jag.. Kommer köpa en vit skiva till nagelbordet istället och en vit hylla med glas dörr. Mest för dammets skull, svart är inget bra och ha när man gör vid naglar! Så vitt får det bli, men har redan lyckats skaffa en himla massa nagelprodukter så tror inte det räcker med bara en hylla. Får ev köpa nån att sätta på väggen med.. Jag får ta mig en rejäl funderare kring det!

Vitrinen har jag inte kommit igång och måla än, är kluven.. Måste nog plocka isär dom och det kan jag ju inte direkt göra själv. Men imorgon ska jag sätta fart med det så det blir klart tills helgen. Har några nagelkunder då så då vill man ju att här ska vara fint.



PUSSS!


Hemmafix :)

2010-06-28 @ 21:23:40

Jag har verkligen fullt upp nu alltså :) Jag har flyttat hem igen och "börjar" få i ordning lite här hemma nu men det är fortfarande mycket kvar som ska göras innan jag kan koppla av..

Tv bänken har jag monterat, HELT SJÄLV! Vi tjejer kan mycke, man ska inte ge sig bara! Idag har jag köpt målarfärg till mina vitrin, de ska ju såklart matcha tvbänken :) Men tror dock inte jag klarar att dela de själv, alldeles för mycket glas för att chansa ;) hehe.. Hade ju varit trist om glaset skullle gå sönder i dom.. Får nog prata snälllt med några av mina kära vänner! <3

Sen ska jag ju fixa till en av mina gamla hyllor, den ska jag ha alla mina nagelprodukter på. Den ska också målas!:) Min nagelhörna ska ju vara fin och piffig, (självklart resten av hemmet också ju). Ja man har ju som sagt lite att göra men det är skoj.

Jag tänkte avsluta kvällen med en långrunda med Aisha :) Både hon och jag behöver röra oss, vart tog bikinimagen vägen hahaha? ;P


PUUUSSSSSSSS!

Längtar!

2010-06-16 @ 22:50:11
Jag längtar såå tills söndag!! Då flyttar jag hem igen, till min älskade lägenhet! :) Och jag kommer bo själv, bara jag och mina fina djur.. Bäst så för alla!

Så hemma ska det fixas och inredas! :) Har en ny tv-bänk som jag fått av mamma och Jan som måste monteras, ska fixa till mina vitrin så de matchar tv bänken! Och det ska även fixas med soffan! ;) Nä men jag har verkligen massor att göra då, skulle ju egentligen haft semester haha!

Sen ska jag fixa till min nagelhörna så den blir riktigt mysig och fin, ska bli jätteskoj. Ska köpa några hyllor att sätta på väggen, men har inte kommit så långt med den planeringen inu.

Tänk speciellt när jag är färdig med allt :) För då ska det njuuutas! Umgås med mina fina vänner och bygga massor med naglar och annat skoj!


 

 

Jag och några av mina fina vänner <3

 

KRAMAR!

 

ny vecka

2010-06-14 @ 23:54:02
ja nu är snart måndagen slut! ikväll har Mamma och jag varit nere med hundarna trollsjön och matat ankorna. där var massa söta ank bebisar :) igår så var jag iväg och Tatuerade mig, blev en tatuering på foten :) bild kommer efter den blivit i fylld en gång till! tihi. Kramisar till er!

Duktig!!

2010-06-10 @ 21:51:30

Idag känner jag att jag har varit duktig, ringde och bokade vaccinationstid i morse till Aisha och fick en tid redan ikväll. Snabbt ska det gå :) Så nu har jag fått det gjort, skönt!

Hämtade även min tvätt hemma så har fått tvättat lite här.. Äntligen!! Har inte tvättat på skit länge.

Sen har vi gått igenom min gamla garderob här hos mamma, har massa saker kvar här som jag inte tog med när jag flyttade. Så två stora svarta sopsäckar är fulla och massa andra saker ska slängas! Nu har man ändå kommit en bit på vägen och det känns jättebra, (slipper man höra det sen, hehe).. Så fort där är plats i mitt förråd så ska jag ta hem sakerna..

Usch vilket tråkigt inlägg detta blev då... Känns verkligen inte som det händer speciellt mycket i mitt liv just nu.. Suck.. Men det blir väl bättre?? Om bara vädret kunde bli finare så hade allt varit mycket roligare! Jag vill ha soool så jag kan soola och eventuellt bada :D

Har lite inplanerat i helgen iaf som jag ser fram emot :) Ska in en runda till Lund och träffa kusinen min, dricka några öl och snacka en massa skit! Skoj skoj!!

Nu är det snart dax för Aisha att löpa, var i djuraffären här om dagen och hittade en jättesöt trosa till henne :) Skulle egentligen bara köpa en vanlig billig svart men den fanns inte i hennes storlek och så hittade jag denna och kunde bara inte låta bli :) Hon kommer bli jättefin i den!

Så här ser den ut!




Söt va? :)


Ha en bra kväll!

Kisses


Träning

2010-06-09 @ 22:01:35

Jag är jättesugen på att bröja träna!! Inte bara vara ute och gå och så utan att verkligen träna.

Skulle gärna vilja börja spela tennis igen, har gjort det i åtta år innan, men är lite osäker!?! KOstar ju en del och är ju bara en gång i veckan.. Men är himla sugenn!!

Funderar annars på att börja på Friskis och Svettis, och då köra några pass i veckan. hade varit skoj att testa olika gympor, fanns nån som lät kul med lite thai boxning i... Hmm..

Får fundera lite.. Vill ju gärna ha någon att träna med då.. Men alla gillar ju inte tennis, det vet jag


Sov gott!


Kisses!

Hej och Hå

2010-06-09 @ 21:02:03

Nu sitter jag hemma hos mor min, har bott här ett tag och så kommer det vara ett tag till då det händer mycket saker i mitt liv just nu!! Känns skönt att vara här varje kväll ska jag säg, länggtar så himla mycket efter min lägenhet!! Är ttrött på den när jag är hemma men när jag är iväg så saknar jag den ((enormt))!!
Men kommer snart hem igen :) OCh då ska det fixas hemma! Ska inredas som jag vill,, några nya möbler! Måste ju tänka på ekonomin. Är ju inte gjord av pengar.

Vad har jag gjort idag?? Hmm.. inte alldeles för mycket. Var inne en sväng på kappahl, hittade en tunika på barn avdelningen, det enda jag har råd med. (Har egentligen inte råd) Men så är det väl ibland??

Fick hem lite nya produkter/färger till naglarna igår, lägger upp de på: http://jennifersnaglar.blogg.se
Några super läckra färger!! Ska bli kul och se hur det blir, kommer nog bli supersnyggt och bygga med dom.


Nu börjar Greys anatomy,

Kisses!!

Bloggpaus??

2010-06-07 @ 10:04:03

Nja, det blir nog inte riktigt så ändå! Så fort jag skrivit här att jag tar en bloggpaus så ville jag plötsligt blogga, haha! Kommer inte skriva super effektivt, har ju ett liv också  som jag ska hinna med ;) Men något blogg inlägg lite då och då blir det! :)


Klant som man är råkade jag ta bort min förra bloggdesign som jag var så himla nöjd med. Den med orkidéen, men jag  har headern sparad iaf! Får pyssla med det en dag när jag känner och har ork till det. Så länge får ni nöja er med min gamla design!! :)


I fredags var jag och Sandra och såg Sex and the City 2!
Först blev det en mysig middag som bestod av grillbuffé med olika sorters kött och fisk på kulturen med varsin öl. Efteråt handlade vi massa godis inför bian! Det var en mycket trevlig fredagskväll! Tack gumman min! :)

Resten av helgen har bestått av sol och åter sol! Träffade även en kär vän en runda, mycket trevligt! Kul att du kom till Eslöv gumman! :)


Glöm inte kolla min nagelblogg: jennifersnaglar.blogg.se 


See ya sweethearts!

Bloggpaus

2010-06-01 @ 21:43:06

Som ni vet har jag inte bloggat på ett tag och berättat vad som händer i mitt liv. Jag tar en paus från denna bloggen och kommer koncentrera mig på min nya nagelblogg. Den kommer mest handla om naglar då jag ska försöka koncentrera  mig på det ett tag.

Adressen är: jennifersnaglar.blogg.se

Jag hoppas att ni kommer följa mig där!! :)

SMS-inlägg

2010-06-01 @ 21:27:46

foto0083 (MMS)

SMS-inlägg

2010-06-01 @ 21:24:24

foto0084 (MMS)