Tisdag den 26 oktober

2010-10-26 @ 09:19:50

Idag fyller min farfar år, GRATTIS FARFAR! ♥
Han blir 93 år idag, och han bor själv och sköter trädgården och hunden inu. Det är riktigt duktigt för att va så gammal! Tyvärr har jag inte möjlighet att hälsa på honom för jag jobbar länge idag.

Har kommit in i en period nu när det blivit mörkt ute och trist så ingenting är speciellt roligt. Jag hoppas det vänder snart. Tur man har ett jobb för annars hade jag bara legat hemma (gärna under täcket).. Måste verkligen ta mig i kragen emellanåt för att få saker gjorda.. Vissa dagar är bra och vissa vill jag inget alls på.. Det är skönt att vi har mycket att göra på jobbet nu iallafall.

Fick köpt ny brödrost och vattenkokare igår, båda mina såna har gått sönder. Dom hade ett erbjudande på Netto, de kosta bara 129 kr/st. Svart och metallic, mycket fina! Dessvärre har jag ingenstans att ha dom framme på, vill ha större kök! Min bänkdiskmaskin tar ju upp en väldigt stor del av ytan också men den vill jag inte göra av med :)

Fick träffat Jessica i helgen! :) Hon hörde av sig för hon var i Eslöv och fråga om vi skulle käka lunch så det gjorde vi :) Blev thai mat på pimpas.. Det var trevligt :) Fick även gjort vid mina naglar i helgen, kommer bild på det sen här

Det är väldigt kallt ute idag, och is är det också. Märks att vintern kommer snabbt nu. Har öppet ut till ballkongen men man ser inte ut genom rutorna för all kondens..

Nu ska jag ta och göra vid mig inför jobb.

Ha en bra dag och ta hand om er!

Helg

2010-10-23 @ 11:14:16
Ja nu är det helg!! :)
Sitter på balkongen och dricker kaffe och rökar.. Huvudvärken börjar ge med sig vilket är skönt! Hade sån himla huvudvärk igår..
Man ser verkligen att det är höst nu, många löv ligger på marken i massa olika färger. Det är kallt och ruggigt.. Hösten är mysig så länge solen visar sig men tycker mest det varit regn och rusk på sistone.

Mötet/mini kursen jag var på i torsdags om att starta företag gick bra, var väldigt intressant. Tycker det är bra av eslövs kommun som anordnar sånt kostnadsfritt, det tackar man för! :)
Fick även info om att det är statistiskt bevisat att om man går kurser innan man startar företag så går det mycket bättre, me like! Har anmält mig till en kurs på några ggr för att lära mig allt som behövs innan man startar företag, sen så kör jag igång! :) Vill vara väl förberedd så det ska jag vara också.

Planeringen för dagen blir nog städning, trist men det ska ju också göras!
Ska nog även göra vid mina naglar :) Funderar på svarta tippar, läckert nu när det är höst!

Ikväll ska jag hem till en kompis, blir en långpromenad dit, tar nog en timme.. Blir både jag och Aisha rastade ordentligt!

Nu har broren min fått sin lägenhet såld, han fick bra pris så det var kul för honom. Så nu kan de börja planera ordentligt för flytten till deras nya hus. Sen kan jag åka och hälsa på dom och sova där för då har dom ett gästrum. Kul kul!

Ha en bra dag i rusket!

Torsdag 21 oktober

2010-10-21 @ 07:54:38

Gomorron!

Nu är det bara en dag kvar till helg, skönt! Ska bli en lugn helg och få massa gjort!

Igår fick man uppleva första snön blandat med regn så idag är det kallt och halt ute. Man får se upp så man inte trillar.

Igår hade jag en nagelkund så det fördrev jag kvällen med! :)

Ikväll ska jag på en minikurs om man funderar på att starta eget, ska bli spännande!
Hoppas på att få massa bra information så man inte har så många frågetecken sen.. Tur man läser stadens veckotidning för annars hade jag aldrig hitta denna.

Ha en bra dag alla!

Nu..

2010-10-19 @ 19:09:04

Har jag slutat jobba för idag! Äntligen haha.. Nä så farligt är det inte, trivs bra på mitt jobb! :)

Jag lyckades återhämta mig efter i fredags men nu blir det alkoholfritt ett tag har jag bestämt! Sparar man pengar också vilket jag är i stort behov av..

Lilla Aisha loppan får sova hos mamma ikväll så slipper hon fara hit och dit denna kvällen iallafall.. ♥

Ska hem och lägga mig på soffan och inte göra något mer denna kvällen!

Idag har jag varit och kollat på en rolig sak men mer än så säger jag inte! ;)

Have a nice night folks!

Oj..

2010-10-16 @ 19:17:02

Vad tiden går. Jag har ju inte bloggat på jättelänge. Dåligt av mig men har inte känt för det så.

Igår träffade jag min vän My, hon kom hem till mig på kvällen så vi satt och snackade och umgicks.
Det var roligt! Kul och träffa henne, var längesen nu!
Under kvällens gång så kom vi fram till att dra ut så det gjorde vi.
Det blev puben och sen hamnade vi på stenkan där det var nån som spelade live. Det bästa av allt var att det kostade inget inträde där, super!
Så idag mår jag som en apa.. fuunderar starkt på att bli nykterist.
Har legat hela dagen.. Suck..

Imorgon ska jag ta igen det jag inte gjort idag.. Blir en lång runda med doggisen och funderar på om man ska städa i förrådet och gå igenom vad som ska säljas så kan man kanske få det gjort,.. Behöver få in extra slantar..

Nu ska jag äta lite mat och sen baka en kladdkaka. Hittade ett nytt recept på nätet med blockchoklad som topping. Najs!