Hejsan svejsan

2009-12-29 @ 22:27:36
Sitter hemma hos Carro en sen kväll som denna.

Har hjälpt henne att sätta ihop hennes tvbänk som hon fick i julklapp, tyckte vi kunde göra det när jag ändå var här. Har tagit fyra timmar och än är den inte riktigt färdig  =P Så är det när man köper saker från jysk.

Nu har det varit jul och jag har inte uppdaterat på ett tag. Men jag har haft en bra jul iaf. Och snart är det nyår som innebär fin klänning och champagne, me like! =)

Nu ska Carro hjälpa mig att göra slingor sen ska det flyttas möbler här så här blir klart. Tur man bara har en dag kvar att jobba för känner att det blir en ovanligt sen kväll ikväll. Men så blir det ju ibland =)

I helgen var jag, sandra och carro på stensson, Det var riktigt roligt =) Och blev lagom mycket dricka o allt, helt perfekt!

Ha det gott så hoppas jag vi hörs innan nyår!

Puss å kram

Paarty Paarty

2009-12-12 @ 18:23:14
Japp ikväll blir det Party!!!

Klantiga jag tog fel på dagarna med nagelutbildningen så jag skulle egentligen varit där idag, men det löser sig ändå!

SÅ IKVÄLL BLIR DET PARTY!! :)

Ska ner till Diana, lite annat gott folk kommer också! Sen blir det kanske utgång, dom ska ut men jag vet inte om jag ska det. Inga pengar!

Nu sitter jag med slingfärg i håret samtidigt som jag kollar på The Hills! :)

Älskling har en kompis här så dom sitter flabbar me varann.. Kul kul!


Ha en goo kväll!




Lördag

2009-12-12 @ 10:48:46
Godmorgon!

Idag är det lördag, blev väckt för ett tag sen då ena katten hade ätit upp älsklings middag till idag. Typiskt. Jäkla katt, han får förmodlingen riktigt ont i magen då det var kryddstarkt! HAn kan skylla sig själv faktiskt!

Idag står det mycket på schemat, ska städa, plocka undan här hemma, göra vid mig, planera inför imorgon(skolan) och förhoppningsvis baka bröd. Tänkte ju även klä granen, hihi :)

Nu blir det morgonkaffe och cigg!





Jennifer <3 Twilight

2009-12-11 @ 23:33:04
Jag är kär alltså, jag bara älskar filmen Twilight!! Jag vill vara den som spelar huvudrollen!! Har sällan blivit så fascinerad och fäst vid en film som jag blivit av denna.. Jo Sex And The City är ju min favorit men denna är av en helt annan genre och sååå bra! Love! Love! Love!
Det blev att jag tittade på Twilight ist för idol, mycket bättre! :) Det roliga är bara att jag tittade på den igår med hehe.. I know im crazy! Men den är ju såå bra som sagt! :)

Nu kallar sängen!


Krraaaama

Fredag kväll!

2009-12-11 @ 20:17:12
Ja nu är det fredag kväll och det innebär helg. Det är synd man är så trött varje fredag! Är egentligen sugen på att göra något men det är ju inget som häänder, och jag pallar inte åka tåg för att komma iväg o göra nått. Lat kanske? Nä trött! ;)

Har varit hemma hos mamma efter jobbet, kom hem nu för en stund sedan. Har inget speciellt för mig så satte mig här lite för att fördriva tiden :) Tycker så mycket om mitt nya datorbord!!! Hihihi.. Det har blivit så mysigt här nu!

Det är fler som ringt på mina byrås, men sen hör dom inte av sig när jag sagt att dom får höra av sig om dom vill ha dom och så.. Människor!!??!!! Jag blir gaaalen! Vill ju bara bli av med dom, packade ju ur dom och allt för dom skulle bli hämtade så nu står dom tomma i vardagsrummet och det ser hemskt ut. Så imorgon åker dom in i sovrummet igen, och då packar jag in sakerna igen.

Imorgon har jag tänkt sätta upp och klä granen, känner att det är dags nu! :) Så sen blir det att jaga katter som klättrar i granen, hehe ;P

Nu blir det lite fredagsmys med tända ljus! ♥

 

Ha en mysig fredags kväll!

Puss Puss ♥


Fixar här hemma

2009-12-09 @ 22:52:33
Nu börjar det hända saker här hemma!! :) Tihi..

Snart är alla saker jag vill/velat ha på plats och inköpta. Bara några få saker kvar!

Hallen är nästan klar nu, har skaffat helspegel och kattställning till djuren (det är en inredningdetalj i sig;) Nu fattas det bara en lampa men måste först hitta en jag vill ha!

Köket har jag inte tänkt göra vid är redan nöjd, men fick en liten extra grej till köket häromdagen. En tidig julklapp av mammas gubbe, en bänkdiskmaskin! Jaa, kalla mig lat om ni vill men jag tycker det är praktiskt och för tillfället så kan det behövas här hemma! ;) Så tack Jan!

I sovrummet ska jag bara skaffa en ny byrå, sen har jag inte tänkt göra vid där så mycket mer. Känner mig nöjd!

Och i vardagsrummet, nu är min nya bokhylla och datorbord på plats som jag inviger i detta nu! :) I love it! Hur snyggt och praktiskt som helst ju! Nu ska bara soffan in i hemmet sen är allt klart i vardagsrummet med.. Vi ska ju dock flytta rundor några möbler men det är snabbt gjort.. Hehe..

Väntar dock på lite småsaker/detaljer som jag beställt som gör den där sista touchen innan man känner sig färdig :)

Men snart så..

Så Diana gumman, Casper har faktiskt inte varit igång (peppar, peppar, ta i trä) och käkat min sladd, behöde bara en längre då jag har flyttat datorn :)

Puss puss!

The Hills tävling

2009-12-09 @ 22:13:56
Tänkte tävla lite nu om att vinna The Hills boxen!!

Varför vill jag vinna tävlingen??

Jo, för att när jag tittar på The Hills lever jag mig bort. Deras vardag är så olik min egen, jag bor i en liten håla med min kille och mina djur och sitter mestadels hemma, våra liv är så olika men när jag tittar på The Hills så släpper man allt runt omkring sig! Det livar liksom upp min vardag! Därför hoppas jag att jag vinner så jag kan drömma mig bort lite från min tråkiga vardag! Jag bara älskar The Hills alltså, fråga alla mina vänner!! Jag missar aldrig ett avsnitt!! :)

Länk till tävlingen: http://kenzas.se/2009/december/tavling-the-hills.html

Blir så trött på människor!!

2009-12-09 @ 21:55:46
Jag lade ut annons idag att jag skulle sälja mina två Malm byrås från Ikea, först ringer det en person som vill komma och kolla på dem imorgon. Skit bra tyckte ju jag! Sen ringde där en annan några minuter senare och ville ge 200 kr extra om hon fick hämta dem redan ikväll, och det tyckte ju jag lät ännu bättre! Så det nappa jag på. Tror ni hon kommit eller hört av sig?? Nä!! Och så var jag ju så snabb och ringde den andra och sade att jag fått bättre bud, typiskt! Min vanliga jävla otur!! Blir så trött på människor alltså, man undrar ju hur folk är fostrade som kan göra nått sånt!! ARG!!


Freeedaa!!!

2009-12-04 @ 21:46:41
Det är fredag, WOOHOO!!

Jag har kommit på det, jag är typ en helg bloggare haha. Pallar inte öppna datorn när det är vardag! Måste skaffa mig en mini laptop så kan jag ha den i knät på vardagarna när jag slappar ;)

Men ni tröttnar väl inte på mig för de??? :)

Har en ny sak att berätta, JAG HAR FÅTT FÖRLÄNGT PÅ JOBBET, är bara tre mån men det är bättre än inget! Och på den tiden hinner jag betala av min nagelutbildning, hihi! Kan det bli bättre?? I dont think so!! Så grattis till lilla mig!  

Är så himla trött ikväll, har varit en tuff vecka. Har inte känt mig helt kry inu men har fått jobba ändå! I need the money och man kan inte vara hemma hur länge som helst! Nä det är bara till att ta sig i kragen! Yes! Yes!

Jag var aldrig på nagelutbildningen i söndags, pratade med läraren i lördags och vi skjöt upp det två veckor men det gjorde ändå inte mig något eftersom jag då precis varit sjuk den veckan. Så söndagen den 13 börjar utbildningen ist! Då hinner jag förhoppningsvis ha mitt skrivbord/nagelbord på plats så jag har någonstans att sitta.
Har ju fortfarande inte kommit iväg till Ikea, skulle egentligen åka imorgon men jag oooorkar inte! Ska iväg på kvällen också och då vill man ju bara sitt bästa jag! Men förhoppningsvis kommer jag iväg i veckan. Men man måste känna för det annars blir det inte roligt att åka till Ikea! Är ju ett j-kla projekt! Skulle bara vilja få det levererat till dörren ;)

Pössss!