Söndag 31 Januari

2010-01-31 @ 14:50:34

Idag är det söndag och det är den sista januari, tiden går så himla fort!

Nu ligger jag och slappar i sängen, har varit på nagelutbildningen idag och kom hem för kanske en timme sen. Det är alltid så himla kallt så fort jag ska dit så nu är jag helt kall om tårna så har bäddat ner mig under täcket :)

Jag kommer inte lära mig fransk manikyr förrän nästa gång så det blir att öva på naturella ett tag till, men det gör inte mig något. Hoppas bara jag hittar folk som kan tänka sig naturella naglar så jag har nån att öva på, annars blir det svårt! Mamma var med mig idag som modell så nu har vi gått igenom alla stegen igen, bra med lite uppfriskat minne.


Nu är mina nya byråer på plats :) Blev jättefint! Jag höll på att fixa med det igår så nu trivs jag i sovrummet igen.
Jag var även på tippen igår och slängde saker från förrådet och så städade jag i förrådet så jag kan få ner min soffa där, och soffan är även delad nu så den får plats. Ska flytta ner den och min tv bänk idag så jag kan få riktitgt iordning här hemma igen. Få upp köksbordet och så, wiie!

Och så byggde jag även naglar påå Carro igår :) Känner att jag var flitig, tihi!

Nu ska jag vila ett tag sen ska jag ta det sista här hemma..

Puss Puss <3

29 Januari 2010

2010-01-29 @ 15:57:55

Nu har jag precis kommit hem från en jobbig arbetsdag, vi har verkligen haft mycket att göra idag. Men nu är det helg!

Efter jobbet gick jag in snabbt på systemet och handlade lite skumpa som jag kan dricka i helgen, måste ju känna på att det är helg fast jag inte ska ut och festa. Tog hem min cykel som stått utanför jobbet i två dagar och då märker jag att mitt däck har gått sönder, suck. Jävla kyla alltså. Men nu är jag hemma iaf efter en kall promenad.

Snart kommer Sandra hem från jobbet och då ska vi åka till Ikea, wiiiie! Så min fredag kväll blir att få i ordning i sovrummet, happy happy! Äntligen kommer det kunna se ut som ett sovrum utan all skit som ligger utspridd överallt.  Kommer lägga upp bild sen så ni får se :)


Vi hörs senare! ♥

Nu säger jag godnatt

2010-01-28 @ 22:46:34
Ikväll har jag inte gjort mycket, känns skönt :) Suttit i soffan med datorn i knät tihi..

Älskling har en kompis på besök och dom har varit och fixat ett datorbord till oss så nu har vi ett datorbord hihi.. Blev bra, det enda jag tycker är att vi har så himla mycket saker här inne nu och det är ju inget jag är van vid.. Lite större möbler också än vad jag är van vid.. Men men, får fixa till det sen så det blir som jag vill :)

Nu ska jag krypa till sängs, sov gott mina kära..

Håll nu tummarna för mig att Sandra blir klar med sitt jobb så vi kommer iväg till Ikea en sväng..

Puss Puss

Gratis produkter

2010-01-28 @ 22:27:13

Nu har jag gjort mig medlem på en sida där man kan samla ihop poäng och sen få hem gratis presentkort, testa du också: http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=233654

För mig så är det en toppenidé då jag inte ska shoppa kläder mm på ett  bra tag.. Ska se om det funkar och om man pallar bara..

 

Torsdag 28 Januari

2010-01-28 @ 20:20:29

Jag har nästan precis kommit hem från jobbet, är väldigt trött ikväll då jag har jobbat över nio timmar idag. Så det blir bara att slappa och mysa hemma ikväll med mina söta djur! ♥

Imorgon slutar jag jobba kl tre, ska bli så skönt! Det känns verkligen att jag håller på med en utbildning samtidigt som jag jobbar heltid för jag är så trött om dagarna. Tur jag tycker min utbildning är så rolig för annars hade man nog inte orkat så bra. Men den är fun, fun! :)

Förhoppningsvis ska Sandra och jag åka in en runda till Ikea imorgon om hon hinner bli klar på jobbet. Ska handla två byråer till mitt sovrum så man kan få plats med sina saker igen. Jag hade ju två byråer innan, men sålde den ena.
Nu ska jag handla två svarta byråer med fler lådor så jag kan få plats med alla saker. Och så vill jag ju självklart att byråerna ska matcha min fina sängram. Det kommer bli så fiiiiint, och clean framförallt!
Men dock så kommer det se ut som ett riktigt Ikea sovrum, fast utan nattduksborden, men det gör  mig inget :) Jag är ingen som byr mig om dyra prylar, jag bryr mig bara om att det ser fint ut! Man sätter ju ändå sin egna touch på det sen..


Thats the way it is! :)








Kvällspromenad

2010-01-27 @ 22:13:24
Nu har jag precis kollat på "The Real Housewifes of New Jersey", dom är fan inte kloka haha! Kollar ni på det??

Jag lade ut nagelbilderna på facebook och har fått så många uppskattande kommentarer, tack så mycket! Det värmer verkligen. När det gäller såna saker som utbildning och så, då går jag hela tiden och är så nervös för att folk inte ska tycka man är duktig så när man hör något annat blir man verkligen glad :) ♥

Jag skulle byggt naglar på Yvonne ikväll men eftersom det är sånt snöoväder ute fick vi skjuta på det, typiskt. Ska antagligen göra det på henne på lördag ist.

Nu ska jag strax gå och möta Carro så ska vi ta en runda tillsammans med hundarna, myys!





Lilla Aisha tösen ♥


Ha en fortsatt trevlig och mysig kväll!

Bilder på Karros byggda naglar

2010-01-27 @ 20:30:47

Dettaa är då min andra gång jag bygger naglar








Bilder på Sandras byggda naglar

2010-01-27 @ 20:27:46

Detta är de första byggda naglarna jag gjort, Sandra fick bli den första :)




Onsdag 27 Januari

2010-01-27 @ 19:54:28
Nu var onsdags jobbedag slut, Skönt. Dagarna nu är riktigt dryga, man är trött, trött och åter trött. Usch.

Igår var det full rulle hela dagen. Först jobbade jag ju sen hem och ta igen mig lite (var så trött).

Sen kom Karro över, en gammal kompis. Hon ville jag skulle bygga naglar på henne så jag satt och gjorde det några timmar. Tar ju mycket längre tid för mig eftersom jag inte är van men jag tycker ändå att resultatet blev helt okej! :) Så nu kan hon ha fina naglar tills hennes födelsedag..
 
Bilderna från naglar jag byggt på Sandra och Karro kommer upp alldeles strax!

 
Idag efter jobb så fick jag ta bussen hem, snöar ju som bara den. Suttit och pillat lite med datorn, ville få igång kortläsaten men det är lättare sagt än gjort med ett nytt operativsystem haha! Men jag kommer nog på det nån gång, hittade däremot programmet för webcamen på datorn. Skulle ju bara gjort uppdateringarna haha!

Nu har jag precis kommit in i värmen igen. Har varit ute och lekt i snön med Sandra och Aisha. Lilla tösen behövde få busa av sig lite :) ♥ Jag satte mig ner i snön med mina termobyxor och det kändes nästan som man var liten igen, hihi. Skojigt!

Måndag 25 Januari

2010-01-25 @ 21:48:07

Nu är snart måndagskvällen slut.

Jag jobbade till 17.00 sen fick jag skjuts hem av mor då Aisha varit där idag. Kom hem och röjde här lite, disk och sånt tråkigt.
Bjöd över Sandra på te mys så hon är här nu, fick ju te av Jocke och Sara så idag har vi druckit "stormvarning".
Tog mig en extra titt på Sandras naglar som jag gjorde i lördags och tycker faktiskt dom blev helt okej :) Så min kväll har varit tedrickande så har vi kollat lite olika inredningar och möbler på nätet,. Vi vill ha lite inspiration!

Nu ska vi ut och gå en runda i kylan med lilla tösen, blir att klä sig varmt. Det är många minus ute. Även Aisha får ha på sig ett täcke.

Imorgon efter jobbet ska jag bygga naglar! :)




Söndag 24 Januari

2010-01-24 @ 20:49:52

Söndagkväll, det har varit en tröttsam dag idag. Hade ju mycket för mig igår.

Började  dagen med att bygga naglar på Sandra, det tog nån timme eftersom man inte har blivit så snabb inu.

Efter det skyndade jag mig med att göra vid mig för att sen åka vidare hem till Jocke, min bror. Där hade vi typ sent julfirande eftersom Jocke, Sara, Elina och Bonzo varit i norrland under julen. Så vi träffades, åt god mat och drack goa drycker, snackade och umgicks. Hade även lite julklappsutdelning. Jag fick ett presentkort av Andy så jag kan köpa mig en ny fin mjukisdress i en härlig färg :) Av Jocke och Sara fick jag en bricka där det står "Fika dax" på, jag fick en tekanna med sil och två tekoppar. En minivariant, hur söta som helst! Och så fick jag ett salt och pepparkar i trä!
Till Jocke och Andy hade jag köpt varsen tröja, och båda blev nöjda! :) Sara och Camilla fick varsen nagelbehandling hos mig :)

Efter jag hade varit med familjen och haft trevligt åkte jag vidare hem till en gammal kompis som jag känt sen kyrkansbarntimmar ;) Hon hade inflyttningsfest, det var skoj. Men kände typ ingen då där nästan bara var fotbollskompisar till henne. Kvällen avslutades på puben.

Om en liten stund blir det promenad med Sandra och Aisha ♥


Såhär slöa har vi varit idag...





Och som ni ser lyckades jag lösa mitt problem med wecamen :)

Lördag 23 januari

2010-01-23 @ 09:27:33
Godmorgon lördag!

Vaknade för en liten stund sedan, skönt att vakna utvilad. Meen har ont i magen, tror det är dags för den veckan i månaden. Det är ju så typiskt, just idag när jag har så mycket och göra ska jag gå och ha ont i magen samtidigt!

Har precis skickat ett sms till Sandra att jag vill vi skjuter på träningen tills imorgon, känner att jag inte kommer hinna med allt om jag ska träna också. Ska ju även göra naglar på henne och det går faktiskt först, ska ju på utbildning på lördag igen så måste öva! Och eftersom jag är så ny på det så tar det ju längre tid med.

Nu sitter jag och dricker mitt morgonkaffe. Det är skönt att kunna sitta i soffan och ha datorn i knät samtidigt :) Hihi. Aisha ligger bredvid mig här också, min lilla mysiga tös. Hon är alltid så mysig på morgonen, mitt lilla hjärta♥

Nu ska jag se om jag kan komma på hur jag ska använda min webcam, kan ju va roligt och blogga med lite bilder ju..

Kväll/night

2010-01-22 @ 23:26:34

Denna kvällen har verkligen varit superlugn och det känns hur bra som helst!
Innan så kunde jag inte sitta hemma och glo en fredag kväll men sen jag började min utbildning verkar jag ha fått ro i kroppen, känns skönt det ska ni veta.
Min kväll har inte varit så händelserik, halvlegat i vår mysiga soffan mellan en massa kuddar samtidigt som jag surfat på min nya fina dator, tihi! Är så hiiimla nöjd alltså! Tycker inte alls den känns så liten som den ska vara och det är ju bra :)

Jag har övat lite på nagelbyggning ikväll, övade lite med materialet. Och det är svårare än vad man kan tro. Men jag tänker inte ge mig, jag ska lära mig detta. Och jag ska inte bli bra, jag ska bli bäst!! Detta är ju vad jag vill och då får man satsa hårt;)

Imorgon har jag mycket inplanerat, först på dagen ska jag bygga naglar på min kära Sandra (öva, öva). Jag ska även försöka hinna ner till stan en runda för att köpa julklapp till min storebror. Vi ska nämligen fira jul imorgon ( ja, jag vet hur det låter) men så är det i vår familj. Det blir julfirande sent då jocke(min äldsta bror) nyss kommit hem från norrland med familjen. Så vi ska va hemma hos jocke imorgon klockan 15.00. Får gå upp i tid med andra ord.

På kvällen ska jag på inflyttningsfest hos en gammal klasskompis, ska bli skitkul! Var väldigt många år sedan vi umgicks så blev väldigt glad att hon bjöd mig! Ska bli kul att få se hennes nya lya :)

Vi hörs imorgon!!

Sov gott mina kära läsare.

Puss Puss//J4

Mys fredag

2010-01-22 @ 21:08:59
Nu är det fredag kväll och jag sitter hemma och myser i vår stora soffa med min nya fina rosa laptop!! :)
Dricker lite bubbel och äter ostbågar..

Idag har jag varit trött, vaknade inatt klockan ett och låg vaken till tre, fattar inte varför jag börjat vakna om nätterna nu på sistone.. Har aldrig hänt mig innan, börjar undra om det är för jag lägger mig i tid om kvällarna och det är därför att jag inte kan sova hela natten.

När jag slutade jobba idag följde Yvonne min arbetskamrat med mig hem, jag gjorde manikyr på henne eftersom hon skulle bort imorgon så hon ville vara fin. Skulle egentligen byggt naglar på henne men hon blev kallad till operation så det fick vi skjuta på.
Hann gå in om jysk en runda idag när jag slutat, såg dom hade extra pris på handdukar och det behöver jag ju nu när jag ska bygga naglar. Så jag handlade tio stycken ljusrosa handdukar, de kostade bara 6 kr stycket så det var ju lagom :) Köpte även två kuddar till soffan. Blev så fint så!!

Igår fick jag änltigen ner julpyntet, det var verkligen på tiden haha! Tyckte här var så rörigt men kom på på att det var alla julsaker som jag samlat i bokhyllan :P

Blir en lugn fredag för mig, ska se om jag inte kan plugga lite. Har inte mycket mer planer än så. Imorgon har jag mycket inplanerat så vill ju vara pigg..

Ha en mysig fredag!!

Puss Puss //J4


Rosa laptop

2010-01-20 @ 21:44:13

Jag  har köpt mig en rosa mini laptop eftersom min andra dator kraschade! Men den hade också 6 år på nacken, precis som min förra som kraschade några månader tidigare. Så jag unnade faktiskt mig denna rosa laptop, jag menar detta är den första dator som jag äger som ny. Tycker ändå jag har varit duktig med alla mina begagnade datorer. Men nu vill jag ha en fräsch ny dator som fungerar! Det tyckte jag faktiskt jag var värd efter hur jag har slitit med min ekonomi det senaste året!

Nu de månader som finns kvar för mig att jobba kommer gå till att bara spara, spara och spara! Ska försöka lägga undan 4000 kr i månaden, så det blir att hålla i varenda krona stenhårt. Men jag har levt på den summan tidigare och jag har klarat mig på det och ändå kunnat hitta på saker..


I min nya laptop har jag en webcam som jag kan använda när jag bloggar och så, men vet inte hur jag ska göra!! Vet någon hur jag ska göra och vilket program jag ska använda?? Haha!! Help me!

Nu ska jag snart ut med Aisha sen ska jag lägga mig så jag kommer upp i tid, börjar dock inte jobba förrän kl. 11 imorgon och det är ju skönt.

Natti & sov gott!

/J4


Nytt år och nya rutiner

2010-01-20 @ 19:30:38
Hej bloggen!

Jag har börjat detta året genom att vara dålig på att blogga, har haft mycket annat för mig. Men nu ska det bli bättring!

Nu är jag faktiskt inne på andra veckan som jag styrketränar, känns bra. Planen var ju att det nya året skulle innebära att jag blev sundare och nyttigare och jag kämpar på :)

Och min utbildning går framåt med stormsteg! Jag var där i söndags igen och nu fick jag lära mig hur jag ska bygga naglar, så nu ska det övas på att bygga med materialet jag har, skoj! Byggde naglar på mig själv i söndags för att se om jag klara det och det gjorde jag! Blev dock inte lika bra på högerhanden men helt okej för att va första gången. 
På fredag ska min arbetskamrat Yvonne komma hem till mig så ska jag bygga på hennes naglar och samtidigt får jag öva. Jag tycker det är så himla roligt alltså. Det är det bästa jag har gjort i hela mitt liv. :):):) Ångrar inte det för en sekund.

Idag har jag beställt mina första visitkort så jag kan markandsföra mig lite bland folk, de blir hur snygga som helst! Rosa (såklart) men samtidigt stilrena och snygga. Väntar med spänning för att få se dom in real men det kommer ta ca två veckor.


Puss Puss / en glad J4

Nytt år!

2010-01-08 @ 14:09:32
Nu har jag inte skrivit på ett tag, det har hunnit blivit nytt år & allt! Häärligt! Det känns faktiskt riktigt skönt!

Under det gångna året tycker jag inte att det är så mycket som förändrats faktiskt, samma jobb & samma kille & samma lgh! Känns rätt så skönt faktiskt! :)
Det enda är väl att Leo numera bor hos mamma ist för mig, men det har ju bara blivit bättre! Så inga dåliga förändringar! :)

Som en bra början på det nya året har jag blivit sjuk, japp! Ligger hemma just nu med världens förkylning men kände mig lite rastlös så passar då på att uppdatera bloggen lite! :)

Började ju min utbildning i söndags, kul kul! Min läxa tills nästa gång är att jag ska göra fem stycken manikyrer och även att jag ska lära mig en massa fakta. En manikyr är redan avklarad och det är ju sååå roligt! Älskar det! Så i helgen blir det plugg som gäller, för första gången i mitt liv tycker jag det är roligt att plugga! Känns underbart :) Så nu när jag ändå ligger hemma och är sjuk så kan jag passa på att plugga. Har ju ändån inget bättre för mig.

Egentligen skulle jag hängt med töserna ut ikv på tjejkväll. Skulle först suttit hemma hos Diana och sen gått ut tidig kväll på puben och suttit där och flabbat. Men tyvärr kan jag inte följa med fast jag sett fram emot det! Men hoppas iaf på att det får en trevlig kväll! Jag tar igen det nästa gång!




Såhär såg jag ut på nyår! Älskar den klänningen :)