Fredag 27 November

2009-11-27 @ 14:43:30
Hej hej!

Idag mår jag sämre (igen)! Jag trodde det var på bättringsvägen igår för jag kände mig bättre men idag vaknade jag med riktig skallebank och så har jag fått mensvärk också! Ja! Lucky me! Jag är glad att jag stannade hemma från jobbet idag med ska jag säg!

Hoppas jag mår bättre imorgon så jag kan börja julpynta. Jag hinner ju inte det på söndag för då börjar jag ju min nagelutbildning tihi. Bara jag är frisk tills då, håll tummarna för mig!

Pratade med min käre mor innan ifall hon skulle ner på Jysk idag för där är en spegel som jag vill ha till hallen. Har en likadan i guld men den är bara en halvspegel så jag vill ha den i vit och helspegel så man kan se hela sig i spegeln. Och hon skulle ner där så förhoppingsvis handlar hon den till mig, det är ju svårt att handla spegel när man inte har någon bil att ta hem den i. Hoppas! Hoppas! Hoppas!
Då ska den guldiga spegeln in i sovrummet istället! Har massa planer hihi.



Kram kram!

Julgardiner

2009-11-26 @ 22:01:14

Gokväll!

Hur är det i stormen?? Här blåser och regnar det som bara den. Behöver inte ha ångest för man sitter inne iaf!


Har suttit och kollat lite på julgardiner på nätet. Tycker det är skitsvårt. Har vetat vad jag velat ha för julgardiner hur länge som helst men nu när det börjar bli dags så börjar jag tveka. Hmm.

Jag hade bestämt mig för att köpa röda panelgardiner men nu funderar jag på om jag ska ha några med lite mönster i istället så det blir lite extra julkänsla. Typ kanske med hjärtan eller nått annat fint mönster.
Men det är jättesvårt alltså. Och jag vill inte beställa via nätet för de kanske ser helt annorlunda ut i verkligheten och så blir jag inte nöjd och hålla på och skicka tillbaks och klödda känner jag att det inte finns tid till.
Julen börjar ju närma sig med stormsteg.

Har ni något tips kanske??

Tänkt gå ner till Jysk och Hemtex så fort jag blir frisk men ni kanske har nått tips innan vart man kan hitta fina julgardiner??


Skriv gärna en liten rad isf :)


Nu är det dax för film igen. Kollar på Pirates of the Carribean. Älskling har hela boxen och nu är jag på den sista filmen, tihi!


Kram kram!

Julklappar

2009-11-26 @ 11:52:58


Ja nu är det ju dax att börja tänka på vad man ska handla för julklappar. Vi har bestämt i familjen att vi inte ska handla för så mycket i år, bättre att man kan köpa sig det man vill ha ist.

Men något ska vi ändå köpa till varann, nu när jag är hemma och inte har något att göra så kan jag ju lika bra börja fundera på vad jag ska ge mina nära och kära i julklapp.

Vad ska man handla till Älskling? Han vill handla kläder så man kanske ska ge honom ett presentkort? Då kan han ju köpa sig något han själv vill ha. Men har gett honom presentkort förr och då har han inte utnyttjat hela så det har blivit gammalt. Är nog kanske ingen bra idé ändå. Hmm. Usch vad svårt. Får höra mig för lite, han kanske vill ha något till hemmet!

Men vad ska man handla till sina brödrar och mamma och hennes sambo???
Har bara de att handla till, har bestämt med Pappa och Bine att vi inte ska handla julklappar till varann. Känns ganska skönt ändå.

Man kan ju spela julklappsspelet  så känns det ändå som jul. Har ni spelat det någongång? Alla ska köpa klappar för en summa man bestämmer och sen ska man slå tärningar och visar tärningarna lika så får man välja ett paket från bordet. Det gör man då på tid och när tiden är slut så slår man och visar tärningarna lika får man välja en paket från någon av sina medspelare.
Detta är riktigt roligt, folk blir som galna ;)


Har ni kanske några tips på vad jag kan handla??


Kram kram! ♥


Tänk om man var så här pigg idag

2009-11-26 @ 10:36:27





Ser lite små busig ut :)



Godmorgon torsdag!

2009-11-26 @ 10:26:10

Idag känner jag mig lite bättre, skönt! Har inte lika ont i huvudet men mår fortfarande illa men det kan jag leva med. Bara det håller i sig.

Nu under mina sjukdagar har jag faktiskt beställt hem lite kläder, tihi. Kom ju även på att man han handla julklappar på det viset så en julklapp har jag beställt. Är bara en liten sak men tror personen som ska få den kommer bli glad :)

Måste ju se till och börja handla julklappar så man har något att lägga under granen sen! :) Snart är det ju julpyntsdax, längtar!

Fick hem katalog från Haléns igår, hittade två par jättefina julgardiner men tror ni dom fanns på deras hemsida? Nä då! Jag menar lönt och skicka ut katalog om dom ändån inte har sakerna hemma. Trist! Jag ville verkligen ha de julgardinerna, de var vita och så stod det God Jul på dom. Dom hade varit perfekta i mitt rosa sovrum (kan ju inte ha röda julgardiner där, vill ju inte det ska skära sig). Hehe.

Nu har Älskling blivit helt klar med hobbyrummet, han har målat om det och satt ihop de nya träningssakerna och fixat och donat där nere. Jag har knappt sett honom de sista dagarna för han har spenderat all sin lediga tid där nere. Men nu är det klart. Så så fort jag är frisk så börjar vi i lägenheten.
Imorgon ska han in om Ikea och köpa de möblerna vi ska ha. Så att vi kan få det färdigt tills vår nya soffa kommer :) Iiih!
Så jag hoppas jag är frisk till helgen så vi kan fixa här hemma så det är klart tills julpyntet ska fram.

Kram på er! ♥

Suck! Vilken kväll!

2009-11-25 @ 23:52:21

Det har inte varit någon bra kväll för mig. Missade Greys Anatomy för jag kollade på en annan film och när jag väl kom på det var det på TV så var det bara 10 min kvar. Buhu!
 
Och jag pallar inte laga mat så ist får jag leva på mackor.. Just nu är jag verkligen inte sugen på mer mackor. Blää! En god soppa skulle sitta fint, ingen som vill göra en åt mig?? *blink blink* Orkar verkligen ingenting, känns verkligen trist. Usch låt mig bli frisk!

Imorgon ska jag ringa sjukvårdsupplysningen för och höra vad dom tycker, om jag ska gå till läkare eller ej. Är det inte bättre imorgon så får jag nog ta och göra det.

Vilken händelserik dag va?? Inget roligt alls som har hänt. Kan ingen liva upp min dag lite liksom? :)

En annan sak har faktiskt också hänt, min lilla Aisha har börjat löpa idag så hon får springa med en jättesöt trosa som är beige-rutig med vulanger :) Såå söt!


Nu är det slappetajm (igen) sen ska det nannas!


Natti!

Hej svej

2009-11-25 @ 21:36:29

Är hemma från jobbet idag med, har haft en fruktansvärd huvudvärk idag och illamående. Främst huvudvärk, det känns som det ligger en tung krans över mitt huvud som tynger. Sov till 13.30 idag sen ville Aisha gå ut. Märks att jag inte mår bra för annars hade jag inte kunnat sova så mycket. Ringde jobbet och sjukade mig imorgon med, ska ringa vårdcentralen imorgon om jag inte känner mig bättre. Har kanske fått svininfluensan???

Kollar på tredje filmen idag, vad finns det annars och göra?? Bara jag är frisk till på söndag då jag börjar min NAGELUTBILDNING, woohoo!!! Äääntligen säger jag bara! Det ska bli så jävla roligt ska jag säg. Äntligen får jag göra det jag har längtat efter sen jag var liten :) Iiihh..


Något tips på vad jag kan göra här hemma när jag inte mår brà?? Trist i längden och kolla film hela tiden men man pallar inte mycket mer..

TACK Sandra för att du handlade Ipren till mig, det är guldvärt! :) SKönt man har någon som ställer upp för en! Och tack för att jag får låna din laptop :)


KRAM till dig gumman! Och till er alla andra! ♥




Jag i somras på Helsingborgsfestivalen




Sandra snyggingen :)

Min helg

2009-11-24 @ 22:38:22


Jag tänkte berätta lite om vad jag gjorde i helgen så har jag nått att göra en stund nu när jag ligger sjuk :)

I fredags var Rickards syster Alexandra hos mig, vi drack lite och gjorde vid oss tillsammans, vilket jag tycker är väldigt kul, tjejigt! :) Sen drog vi ner på puben. Det var roligt att vara ute med Alexandra men puben var mindre kul. Men så är det väl med pubarna i Eslöv, de är boooring! Hade det varit roligt folk ute hade det säkert varit roligare. Tycker det är bara yngre folk ute nu som man inte känner..

I lördags började dagen i lyx! Jag och Mamma åkte iväg på SPA tillsammans. Min fina Mamma hade fått det i födelsedagspresent och hon bjöd med mig, så snällt! Jag fick ansiktsbehandling och fotbehandling, mina fötter var babymjuka sen! Himla mysigt kan jag säg, att åka iväg i flera timmar med sin mamma på spa. Det rekommenderar jag verkligen!
Resten av kvällen och helgen tog jag det bara lugnt hemma men det är skönt det med :)

Hur har er helg varit??


Jag för någon helg sedan innan det var fest!





















Sjuker

2009-11-24 @ 17:41:38

Japp jag ligger hemma och är sjuk. Igår när jag skulle lämna Aisha hemma hos Mamma så kände jag hur jag började må illa och få ont i magen så jag fick lägga mig där hemma och vila lite innan jag drog till jobbet. Men jag drog till jobbet för det kunde ju kanske gå över. Men vid lunchtid fick jag gå hem, då pallade jag inte mer och jag kände mig rent snurrig i huvudet och okoncentrerad.
Är hemma idag med och det känns som symptomen flyttar sig, ena stunden har jag huvudvärk och nästa har jag ont i öronen. Skit skumt! HATAR O VA SJUK! Hata! Hata! Hata! Urk!


Så man har ju inte fått gjort någonting idag, varit ute snabbt med hunden men känner mig helt svimfärdig varje gång. Resten av tiden har jag bara legat i sängen eller soffan, men har fan fått liggsår. Drygt att bara ligga ner hela tiden och inte kunna göra något. Har dock kollat på Transformers - The return (tvåan) Mycket bra! Om man gillar transformers filmerna! Jag gör det, får rysningar i kroppen när jag kollar på dom. Liiiike!




Carro & Jag på min födelsedagsfest i somras!





















Storm!?!

2009-11-18 @ 18:23:02

Hej i blåsten!

Jaa, det är ju fan storm ute. Helt sjukt vad jag blev blöt fast jag bara gick en liten bit innan.
Nu är jag hemma hos Mamma, åkte hit efter jobbet och nu är mina kläder på tork. Sen ska jag hem och bädda ner mig i soffan med en mysig filt och massa tända ljus! Brrr! Vill inte gå ut mer idag men det är man så illa tvungen.

Har suttit och kolla på lite kläder på nätet men hitta inget som jag bara WOW liksom, och då ska man inte handla. Roligare att åka iväg en heldag och shoppa än och sitta hemma och beställa, känns liksom booring. Får man ju socialt umgänge samtidigt också hehe.





Aisha som valp :)








Jag i mitt långa, fina hår!

Badrock till Aisha :)

2009-11-17 @ 23:08:15

 

Japp. jag såg det idag för första gången idag så jag var bara tvungen att beställa hem en badrock till Aisha. En vit fin, mysig badrock som hon kan ha på sig när hon är nybadad! :) Såå söttt!


Så här ser den ut! :)



Fin va? :)

Ny soffa

2009-11-17 @ 21:25:46

Har varit hemma ett tag, jobbade till stängning ikväll (19.15), men har haft finsällskap på jobbet ikväll. Min lilla Aisha har varit där hos mig. Emellanåt glömde jag att hon ens var där, så duktig var hon! Stolt! Tihi! Sen cyklade vi hem, jag cykla och hon sprang och det tyckte hon var jättekul! :)

Har precis ätit korvgryta som jag gjort och kollat på Ugly Betty. Nu är det Desperate Housewifes på tvn. Älskling är inte hemma ikväll, han är i Malmö och jobbar så han stannar där över natten.

Igår så beställde älskling vår nya soffa, han fick faktiskt fria händer och han valde en jättefin! Har dock bara sett den på bild men jag gillade verkligen det jag såg. Det blir en stoor svart divan soffa med skinn och tyg (som man även kan byta färg på om man tröttnar på det man har för en billig peng). Vi får dock vänta ett tag till på den men den kommer förhoppningsvis innan jul! :)

Men då hinner vi ju fixa allt annat vi ska göra innan vardagsrummet och resterande lägenheten blir färdigt. Ska köpa nya hyllor och datorbord och måla om vissa möbler och omplacera dem :) Kul tihi!


Den finaste!























Goodmorning sunshines!

2009-11-13 @ 08:47:53

Idag är det fredag och det innebär SNART HELG! Yeah! Slutar klockan tre idag, då ska jag hem och göra vid mig för sen bär det vidare till Glasklart i Malmö där vi ska ha fest för heeela jobbet! Spännande!
mat, dryck, mingel och dans är det som står på schemat ikväll!

Nu har jag fått hem kattställningen och den är färdigmonterad (med hjälp av Sandra) och står på sin plats. Hade lite bekymmer vid monteringen men tur som har man en snäll vän som hjälper en hihi.
Den används för fullt av Oliver, han ligger i den 22 timmar av dygnet=) Sötnöten!

Jag var och fick vaccinerat mig i onsdags, sikken rörig dag kan jag bara säg! Så nu är det gjort, känns bra. Har jag inte det att tänka på, har dock fortfarande lite ont i armen men värre än så är det inte iaf!


Ha en bra fredag my loves!

Lördag, wiihoo!

2009-11-07 @ 11:41:57
Hej alla!

Hur är läget denna lördag? Tänkte skriva härliga lördag men vädret är ju så trist så ljuvlig vet jag inte om man kan kalla den hehe.
Här är det bra, har nyss duschat.
Skulle åkt iväg och handlat på Entré idag men mamma och hennes gubbe bara klöddar. Så det blev inget, trist! Så här sitter jag och vet inte vad jag ska göra. Skulle behöva städa men det är ju inget rooligt!

Igår hade jag en lugn fredag, tvättade och sen slog jag igång en film, The Proposal med Sandra Bullock. Den var bra! En bra fredagsfilm.

Ikväll är jag bjuden hem till en tjejkompis på drink kväll, vet dock inte vad jag ska dricka men tror det blir vodka med apelsin och tranbärsjuice. Har även lite passoa här hemma som jag tänkte ta med mig. Smaskigt!


Btw vad tycks om mina nya design? Jag gillar den, enkel och snygg!

Ha en bra lördag så hörs vi kanske sen!

Pösss

Jaag när vi var ute med jobbet förra fredagen.


Måndag den 2 November

2009-11-02 @ 18:49:23
Hej vad tiden går, nu är det redan november och snart är det december och JUL och sen blir jag arbetslös! =(

Det händer mycket nu inom det närmsta, det känns inte alls kul att behöva sluta på jobbet ska jag säg men man får ju acceptera det. Trist men, it is what it is!


I morse traskade jag och Aisha ner till stan för att hämta min cykel som stått där sen i fredags. Det stormade ju som bara den så efter Aisha hade fått springa bredvid lite så satte jag henne i cykelkorgen, såå sööööt! Så där satt hon med sitt rosa döskalle täcke och tittade i "lugn och ro". Men det gick bra, tihi!



Har ju glömt berätta vad jag gjort i förra veckan, nyfikna??? Det tycker jag ni ska vara! ;)

Jag hittade en kattställning som jag ville ha på tradera, jag bjöd på den och taadaa! I won! Så inom 14 dagar kommer den hemlevererad tll dörren, längtar! Har velat skaffa en sån ett bra tag nu.




Vad tycks?? Visst är den fiiin??


Casino Cosmopol

2009-11-01 @ 22:31:33
Ja nu var det söndag igen, gillar inte söndagar alltså!

I fredags var jag på fest med jobbet på Casino Cosmopol i Malmö, det var kul! Har aldrig varit på ett kasino innan så det var helt klart en upplevelse!
Kvällen började med mingel och champagne vid baren. Sen blev det tre rätters middag och show med namnet "from hollywood to broadway, riktigt kul faktiskt! Så vi åt och kollade show i typ tre timmar sen blev det spel inne på casinot. Jag spelade roulette men vann inget, såklart, hehe! Blev även lite spelande på de enarmade banditerna =P
När vi fått nog av casinot drog vi vidare till en bar, Paddy´s där vi drack lite och lyssnade på live musik, skoj skoj! Jag var hemma klockan tre på natten så jag var lite trött igår men det var det värt!



Här sitter vi på Paddy´s och har det trevligt! Skål!