Mini semester och utbildning

2010-09-22 @ 23:03:57

Imorgon åker ju jag till Stockholm för första gången i mitt liv. Det är ju på tiden att jag besöker landets huvudstad hehe! Packningen är klar till största delen, kläder är klart iaf och det tycker ju jag är det svåraste.
Har bara mina skönhetsprodukter kvar ;) Längesen jag packa resväska, känns skumt.. Inte varit iväg på länge och det märks.

På fredag blir det dekorations utbildning för naglar, därav min resa från början.
Men jag stannar ända tills söndag, känns lite meningslöst annars. Blir lite utgång och annat skoj! :)

Kommer bilder efter helgen så håll utkik! :)

Nu ska jag packa det sista för ikväll sen kallar sängen!


Kram/Jennifer

Dålig uppdatering

2010-09-21 @ 09:59:05
Nu har jag varit lite dålig på att uppdatera de senaste dagarna men så blir det ibland!
Kan ju inte sitta vid datorn alltid ;)

Fredagen spenderade jag vid nagelbordet, gjorde vid mina egna naglar och någon visningsnagel för inspiration.
I lördags  var jag på kräftskiva, vilket var mycket trevligt!
Igår hade jag en nagelkund, ni kan titta på naglarna på JennifersNaglar Där kan ni även se mina också! Lägger inte upp dem här!

Nu är det slutspurten innan jag ska till Stockholm:)
Jobbar idag och imorgon också sen är jag ledig resten av veckan. Nu återstår det packning och städning av hemmet, ska bli sååå kul!

Nu ska jag göra mig redo för jobbet!

Ha en bra tisdag :)


Kram/Jennifer

Idag..

2010-09-16 @ 19:24:06
... Är jag trött, har ont i halsen och känner mig stressad..
Fattar inte varför inte mitt halsont försvinner, det är värre nu än i förra veckan.. Jäkla förkylningar som går när de e höst!! Trött är jag också, svin trött..

Och jag börjar känna mig stressad av allt jag ska hinna med innan jag ska till Stockholm..

  • Jag måste hämta ut biljetterna
  • Komma på och skriva ner vad jag ska ha med mig
  • Lägga in räkningarna
  • Tvätta hade jag med velat få gjort innan
  • Träffa vännerna (blir så dåligt med det när man jobbar olika schema)
  • Vill göra vid mina naglar innan, men måste först komma på hur jag vill ha dom
  • Köpa ny kattsand så katterna har nytt i lådorna medans jag åker iväg
Det låter kanske inte så mycket men vissa saker tar tiiiid.. Och det är det jag tycker jag har dåligt med, orkar inte göra nått nu heller när jag är trött..  Känns som jag glömt något också..


Kram/Jennifer

Kungarna av Tylösand

2010-09-15 @ 22:44:09
Kollar jag på nu, asså sicka grisar dom är. Dom flesta då, inte alla vad jag sett inu iaf!
Trodde det skulle vara som Jersey Shore men det är det ju inte alls, dom i Jersey Shore är ju inte räliga på det viset, urk!

Idag har jag inte fått gjort något vettigt.. Har suttit vid datorn jättelänge och kollat på massa nagel inspiration.. Undrar egentligen vad jag pysslat med för tiden har bara sprungit iväg.. Skulle bara gå ut på datorn en liten stund innan.. Dagen känns suddig haha! Jäkla dator..
Men en sak kommer jag ihåg från ikväll, en av katterna har tagit sönder min stora svarta porslin panter som jag har ståendes på golvet. Tror han hoppa ner på den från kattställningen på balkongen då jag var så smart och ställde den där för nån dag sen. Så nu kan man lyfta av överdelen haha..

Imorgon kväll ska jag nog rensa bland kläderna och se vad som kan säljas så får jag det gjort :) Kan ju gå igenom lite iaf..

Tankarna har börjat komma om vad jag ska packa med mig till Stockholm och hur mycket. Skit svårt ju. Ska man packa en resväska? Har en fin rosa som behöver användas.. Då får man ju plats med extra skor också hehe. Får nog bli det, kan inte packa i en bag liksom, de får jag aldrig plats med haha!

Nä nu ska jag stänga datorn så jag inte fastnar mer här ikväll..

Sov gott!

Kram/Jennifer

Bloppis stövlar

2010-09-15 @ 16:56:24
Nu är jag hemma och jag är jättetrött. Var inte trött igår så var uppe till efter 1, vilket var dumt för det känns idag.

Har varit och handlat tandstens medel i djuraffären, plaque off tror jag det heter. Dyrt men ska vara bra. Aisha har lite tandsten och dålig andedräkt så då skulle detta vara bra. Vill ju inte att mitt hjärta ska ha ont och få problem med tänderna. Alltid det bästa för henne! ♥

En arbetskamrat hade rensat i sin garderob så hon hade med massor med kläder och lite skor och acessoarer till jobbet idag. Många fick handlat. Jag hittade ett par skor, kostade endast 50 kr. Är supernöjd! :) Ville egentligen inte prova skorna för ifall de skulle passa så skulle jag ju vilja köpa dom men gjorde det ändå och det är jag glad för. Fick ju ett par skor för lite mer än en ask cigaretter.

En av mina arbetskamrater kom på en god idé att öppna en blogg för vårt jobb, att vi som jobbar där kan lägga ut saker för försäljning som vi har hemma och vill bli av med, en bloppis! :) Det kan ju vara allt möjligt som kanske någon annan vill ha och kan få nytta av. Jag har själv en massa jag ska lägga ut där så fort jag orkar. Därav klädförsäljningen idag!

Här har vi stövlarna! Jag har något liknande men de bryr jag mig inte om :)






Kram/Jennifer

Jag borde..

2010-09-14 @ 23:53:42
... Egentligen ligga till sängs nu men är jättepigg och har surfat rundor och hittat nagelinspiration och så, då är det lätt man fastnar eftersom det är så kul! :)

Jag har hittat en massa fina nagelglitter jag skulle vilja köpa men nu ska jag faktiskt lugna mig med det för jag ska ju på dekorationsutbilningen i stockholm nästa fredag. Då lär jag mig säkert massa kul som jag sedan vill testa. Spännande! Kanske bara beställer något enstaka glitter, vill ha fler rosa nyanser. Det går åt! Men inte så konstigt för rosa är ju såå fiiint!

Ikväll har jag tittat på miss secret agent 2, jag gillar den filmen. Tycker Sandra Bullock är så klockren i den :)

Nu måste jag gå ut med Aisha och sen är det läggdags!

Natti!


Kram/Jennifer

Off to work

2010-09-14 @ 10:50:58

Nu ska jag snart gå till bussen, så här ser jag ut idag.

Ha en bra dag ♥

 

 

Kram/Jennifer

Tisdag 14 september

2010-09-14 @ 09:43:18
Jag kom upp i lite bättre tid idag än vad jag brukar göra när jag börjar 12.. Katterna har försökt få upp mig sen halv 8 tiden men jag har vägrat hehe. Så dom fick snällt och fint vänta,  typ..
Har fortfarande ont i halsen och är snörvlig men för övrigt så mår jag bra..
Vädret är trist idag, grått och regnigt. Usch man märker verkligen att det är höst när det är sånt här väder.

Tycker tiden går alldeles för fort, är ju redan inne i halva september. Om en vecka åker jag till Stockholm. Och jag  som tyckte det nyss var 3 månader sedan jag bokade biljetterna till Stockholm. Ja usch vad tiden går..

Kram/Jennifer

Hår?

2010-09-13 @ 22:22:08

Jag är redan trött och skulle kunna gå och lägga mig alltså.. Har varit de en timme redan hehe.. Jäkla måndag ;)

Jag har tränat ikväll, gjorde det igår med. Får pressa mig lite så det händer något ju. Brukar titta på Biggest Looser och jag tror ärligt de är i bättre form än mig så när jag tränar där så tänker jag på hur dom kämpar. Men min maskin har såklart börjat knarra, blir knäpp.. Dont know what to do.. Väger kanske för mycket hehe?!?

Har precis duschat och hoppat i myskläderna, ska snart även pallra mig ut med Aisha. Hon börjar bli rastlös nu märker jag. Jag börjar 12 imorgon så får lite sovmorgon vilket alltid är skönt. Ska se om man kanske kan komma upp i tid för en gångs skull när  man har sovmorgon, men de är ju så skönt och soova!

Jag är trött på mitt hår!!

Vet inte hur jag vill ha det, pannlugg? Snelugg? Blonda slingor? Bruna slingor? Suck.. Orkar nog inte med pannlugg nu igen, orkar inte göra vid det på morgonen.. Det är bara roligt ett tag så just nu får jag alltid ha luggen uppsatt i en klämma. Dessutom så är den även för lång så kan inte ha den som pannlugg för då ser jag inget.. Får fundera lite, några förslag kanske??

Kom åt en knapp precis så texten blev helt konstig, haha.. klumpe!!

Natti och sov gott!

Kram/Jennifer

Min soffa :)

2010-09-13 @ 19:58:12

Jag måste bara börja detta inlägget med och säg att jag tycker det är jätteroligt när ni kommenterar :) Fortsätt gärna med det!

Idag har jag jobbat och jag kände mig inte helt slut efter jobbet så jag tror jag är på bättringsvägen, wiihoo!

Efter jobbet så hämtade jag ut en massa paket, av någon ironisk anledning så kom alla paket samma dag så där gick jag med tre stora påsar haha! Såg nog väldigt kul ut, lite pinsamt.. ett var litet så det gömde jag i handväskan ;)

Var inne en runda på Jysk idag och hittade billiga kuddfodral, ungefär likadan färg som mattan så jag blev överlycklig när jag såg det. Så ikväll har jag satt på mitt vita sofföverdrag på soffan och i den har jag nu kuddar som matchar färgen på mattan. Nu är vardagsrummet i stort sett klart! :) Jag är jättenöjd! Men klumpig som man är så lyckades jag ta sönder ett av kuddfodralen typ direkt å blixtlåsen är trasig.. Haha.. Lyckades även göra ett hål i sofföverdraget.. Kan inte mer än och skratta!

Så här blev det. Casper och Aisha är också med på ett hörn :)




Nu ska jag återhämta mig efter att jag satte på sofföverdraget, blev helt slut som om det varit värsta träningspasset.. Hmm.. ;) Haha.. Sen tänkte jag faktiskt träna lite på min träningsmaskin.

Kram/Jennifer

Mys söndag

2010-09-12 @ 22:39:28
Nu är jag nyduschad och har hoppat i min rosa mysdress. Sitter nerkrupen i soffan med en massa tända ljus och en stor kopp grönt te och äter ett skivat äpple och tittar på Jersey Shore.
Har varit ute på en runda med hunden så nu ska jag bara njuta av resten av söndag kvällen.

Kan det bli bättre? :)


Ha en fortsatt trevlig kväll.


Kram/Jennifer

Duktig

2010-09-12 @ 17:54:35
Nu har jag nästan storstädat hela lägenheten samtidigt som massa bra musik har spelats i högtalarna. Dammtorkat, dammsugat, tvättat golven och även renbäddat i sängen. Det är så mysigt att krypa ner i en renbäddad säng, mmm!
Ska bara tvätta golvet i hallen också och ta ut soporna, sen är jag klar. Känns riktigt skönt!
Hade dock behövt tvättat också för tvättkorgen är överfull men det får tas en annan dag.

Nu sitter jag och äter en nektarin och ska strax ta ut Aisha en snabbis för kl 6 början The Hills och det går inte och missa! Och därefter är det också The City. Program som gillas!

Kram/Jennifer

Kamera

2010-09-12 @ 14:29:08
Jag vill ha en digitalkamera!!!

Ja det vill jag!!

Har ju en superfin systemkamera en NIKON D60 men den är ju så stor så man kan inte ha med den överallt =( Eller typ ingenstans.. Går ju inte och ha den i väskan precis, då får man isåfall ha en gigantisk handväska.. Not fun! Vill ju inte att den ska gå sönder heller så det är ingen idé som funkar..

Digitalkamerorna är ju inte dyra idag, kan hitta en väl fungerande för under tusen lappen... Men är tveksam, det är ju ändå pengar det med.. Hade jag slutat röka så hade jag haft den betald på nolltid. Ska sluta röka, men när? Snart kanske.. Egentligen lika bra..
Det tål att tänkas på!!

Denna godingen finns på netoonet och kostar enbart 699 kr! Grymt bra pris!

Avant DC1236

Är grymt sugen!!

Om kameran:
  • 12 megapixlar
  • 2,7 tum LCD display
  • 3x optisk zoom
  • Ansikts- och leendeigenkänning
  • Bildstabilisering
Då hade jag ju kunnat fota mycket mer, ex under min resa till Stockholm som blir av snart.. Tar ju inte med mig gigant kameran upp dit!

Ska jag?? :)


Kram/Jennifer

Godmorgon söndag!

2010-09-12 @ 12:05:04
Det är lika grått och trist idag när man vaknade, riktigt tråkigt. Solen kunde ju visat sig så hade man tyckt livet var lite lättare :)

I natt har jag blivit väckt många gånger, någon bil hördes utanför fönstret och jag vaknade till av smällar från den flera gånger så jag hoppade till i sängen. Aisha hörde ju den också såklart så har  blivit väckt ett antal gånger. Ångrar att jag inte gick upp och tittade vad det var för bil för nu är jag nyfiken. Var det polis, eller brandbil eller bil för att rensa avloppen? Har ju en sån på besök hela tiden i grannhuset så är säkert den men varför kommer dom mitt i natten?! Hmm..

Nu sitter jag och dricker morgonkaffet, har varit ute med Aisha på morgonrundan så nu ligger hon och vilar här hos mig i soffan. Är fortfarande förkyld men börjar bli trött på att inte göra något!Har dessutom fått mensvärk, så jäkla typiskt! Har massa saker som jag vill få gjort här hemma.. Ska rensa i förrådet och sälja av saker som jag inte använder.. Lyckas fylla förrådet år efter år haha.. Får se när jag gör det, ska städa lägenheten idag iaf.. Så har man det fint i veckan :)




Mina älsklingar! ♥


Kram/Jennifer

Förkylningstider

2010-09-11 @ 20:14:44
Har blivit sugen på att blogga här lite igen ett tag så idag gjorde jag vid min design. Beklagade mig ändå till alla att jag inte hade nått att göra när man går hemma med en dryg förkylning så fick den briljanta idén att försöka mig på att göra vid designen lite. De blev inget avancerat då jag inte är så bra på sånt men jag blev nöjd iaf. Äger inget photoshop så man får ta vad man har ;)

Jag har ju dratt på mig en jädra förkylning.. Vaknade förkyld i onsdags i förra veckan men då var det ändå så jag kunde jobba. Sen i tisdags så vakna jag med en sån jäkla huvudvärk så jag trodde jag fått migrän men märkte sen att det var förkylningen, har varit helt slut i kroppen så har varit hemma från jobbet sen i tisdags.. Drygt för jag behöver pengarna,.. alltid pengakris.. Känner mig bättre idag, de rinner bara ur näsan nu haha.. Så har siktat in mig på att jobba på måndag, utan förkylning! Hehe..

Nu sitter jag hemma och väntar på att min varmrätt i ugnen ska bli klar, det blir ostschnitzel med potatis och broccoli.. En riktig lyxmiddag haha.. Pallar inte laga mat så.. Glömde dock ta tiden men jag hoppas det blir bra ändå :) Önskar jag hade godis eller chips hemma också, blev helt sugen på det..

Har fått hem min nya matta jag fått av mamma i födelsedagspresent, en rya matta i färgen aubergine (lila).. Blev himla fint i vardagsrummet, en riktig myskänsla. Ska skaffa matchande kuddar till soffan också och en taklampa sen så är jag helt nöjd med vardagsrummet.


Ha en trevlig lördagskväll så ska jag snart njuta av min middag :)


Kram/ Jennifer