Trött lördag

2012-10-27 @ 14:14:24

Trött! Bara sovit sex timmar inatt, ovanligt för att vara jag ;)

Fått gjort lite idag iaf :)

Sov hos mamma till idag, därför hag sovit dåligt. Deras hus är så lyhört! Hört de sen åtta i morse. Steg upp och åkte hem därifrån.. Käkade frulle och drack kaffe framför Tvn med tända ljus såklart.

Plockade undan lite och dammsög lite snabbt.. Gjorde vid mig :) Sen kom bästa Jessica hit med lunch som vi åt, bakad potatis med räkröra. Mums! hann med en snabb kaffe och cigg på balkongen med sen var hon tvungen att sticka igen.

Nu ligger jag i sängen och ska vila lite, trött som faen ;)


Sushi och träffa vännerna

2012-10-26 @ 18:42:37

Skulle träffat några av mina fina vänner ikväll och ätit sushi på en ny restaurang i Malmö, chillout sushi. Men fick tyvärr hoppa över de idag men jag hoppas de får jättetrevligt iaf!! Utan mig ;) hihi

Kärlek till mina fina vänner, ni är bäst! <3

Jag tar mig ett glas vin här hemma istället och finns med er i andan :) <3

Freitag & flyttat cykeln

2012-10-26 @ 18:33:00

Inget jobb idag heller.. Sov till kl två, va e de för fel på mig? Inte normalt!
Aja på måndag är det nya positiva tag!

Varit nere i stan en sväng, mamma trodde hon hittat mina cykelnycklar men ikke! :( fick flyttat hem den till en väns källare iaf, snällt! Så slipper jag oroa mig för att den blir stulen i helgen! Ringa polisen på måndag och har de inte fått in några nycklar får jag hjälp att såga upp låsen. Så nu är de lite löst iaf och jag slipper oroa mig :)

Fick invigt mina nya vinterskor! :) lite varma ännu men sköna :)

Snö?!

2012-10-25 @ 22:53:23

Verkar som det snöar på vissa ställen, hmm! Växjö, Ängelholm, Sjöbo, utanför Eslöv mm.. Weird! Eller iaf snöblandat.. Känns som vintern är långt borta så det hade jag aldrig kunnat tro!

Ligger i sängen nu, försöka lägga mig i tid så jag har lättare att komma upp. Jobb imorgon, 9-15!
Måste kämpa lite extra nu och sluta ge upp.. Imorgon och framöver blir det nya tag, positivare tankar och fokusera på det jag har istället för det jag inte har!

En klok vän skrev ikväll och undra varför jag har ångest?! Jaa det vet jag ju inte själv.. Hon mena på att jag har ju
ALLT! Och det är fan sant! Min egna fina lgh, fina djur, fina vänner, ett bra jobb! Ska bara ta hand om mig själv mer nu också. Så nu blir det till att Tänka positivare och njuta av det jag har!!

Godnatt <3


Hade lite mys med tända ljus ikväll!


Once upon a time

2012-10-25 @ 20:47:51

Den serien är så jäkla bra! Sista avsnittet för säsongen ikväll :( buuuuh!

Längtar till ny säsong!

Pirrig men ändå inte, lust men dåligt med ork!

2012-10-25 @ 16:28:55

Ångesten har jag i kroppen i stort sett hela dagen.. MEN ibland får jag även ett härligt pirr i magen! Pirret på att göra saker, mysiga kreativa saker! Just nu är mycket av tankarna på renovering och fixa hemma. Det som stoppar mig är min dåliga ekonomi pga sjukskrivningen, och givetvis orken.

Även sugen på att rensa saker att sälja, har redan börjat med kläder. Men just nu tar det bara extra plats i mitt tredje orenoverade rum. Förrådet måste tömmas innan jag kan flytta ut sakerna där! Sen ska man komma till skott att sälja sakerna också.

Trött på massa prylar, vill bli av med allt onödigt som inte används. Ha fint organiserat i skåp och garderober. Allt ska se Clean ut utan massa extra prylar. Stilrent men ändå jag!

Som vanligt går mitt huvud på högvarv av alla tankar och idéer. Men det är väl bra att man har planer och drömmar :)

Godmiddag

2012-10-25 @ 11:55:42

Hemma från jobbet idag med, Fixar inte ångesten vissa dagar. Känns som den äter upp mig inifrån och det är skitjobbigt!

Men man kan ju inte bli annat än glad när man ser Smickra ligga i igloon i vardagsrummet :)

Alla kisarna tsm i sängen <3

2012-10-25 @ 00:49:17

Smickra och Nelly <3

2012-10-25 @ 00:45:38

Ligger i soffan och kollar tv, släckte lamporna för en stund sen. Så nu passar Smickra på att gå rundor och kolla läget, försiktigt men nyfiket!

Tog hand om henne i maj månad, en förvildad katt flicka som aldrig bott inne tidigare. Är ungefär 1 år, var även stödhem åt hennes fyra bebisar tills de var stora nog att flytta! Sen bebisarna flyttat har hon gjort enorma framsteg och det är så roligt att få se och uppleva! <3

På bilden ligger hon i korgen i sovrummet, det är favoritplatsen! :)

Den andra bilden är min andra kattflicka också med, Nelly! Henne skaffade jag i påskas, hon hittades frusen och utslängd Så hennes öron har blivit frostskadade :( världens underbaraste katt! <3

När jag skaffat Nelly ville jag ha en till för att hon skulle få ha en egen kompis, precis som mina två kattpojkar Casper och Oliver är mot varandra. Och det funkar jättebra med alla tsm <3

En tanke

2012-10-25 @ 00:32:52

Skillnaden mellan att va kärleksfull och efterhängsen är hårfin!

Aisha sötnosen i sin morgonrock <3

2012-10-24 @ 18:03:44

Bad day

2012-10-24 @ 15:28:53

Har en dålig dag och huvudvärk så har varit hemma idag! Det suger att va hemma men vad ska ja göra. Att gå med ångest hela dagarna tär på krafterna! Önskar det försvann men neee då! Kvällen igår var tankarna mycket på Philip, den 4 november närmar sig och då är det två år sedan han gick bort :( hemska tanke! <3

Ligger i soffan och kollar Housewifes of Miami! Jag vill också bo så, varmt och vackert!

Gick upp vid två tiden, snacka om att man kan sova när man inte mår bra.
Blir nog koka lite kaffe snart så jag piggnar till..

En dag till jobb

2012-10-23 @ 18:24:40

Tisdag idag

2012-10-23 @ 15:32:58

Då var halva denna dagen avklarad!
Sitter på bussen och ska hämta doggisen.

Varit på terapi och det gick bra, kändes lättare än vanligt att prata. Känns som oväsentliga saker men tror nog att inget är det egentligen. Även om det bara handlar om en cykel eller att måla färdigt en dörr! Känns som vissa saker klarnar för mig så smått.

Hon jobbar för att jag ska få kontakt med mina känslor och förstå dom och att hitta mig själv. Och det är bannemej inte lätt att försöka utforska känslor när detta egentligen är något jag skulle lärt mig redan som liten. Vid 25 års ålder ska jag lära mig saker jag skulle lärt mig från barnsben. Blärk! Känslor och svårt och framförallt JOBBIGT! Ska lära mig och låta mig må bra och ta hand om MIG och sluta ta hand om alla andra!

På återseende!

//J

Fredagens AW

2012-10-22 @ 23:49:49

Bild på mig från fredagens AW :)

Naglar

2012-10-22 @ 23:47:52

Funderar på vad jag ska göra för färg på naglarna denna gången :) haft mina i 5 veckors nu ca, fick ett ryck att komma igång igen lite smått. Vill ha något passande till hösten och så. Det är ju rosa månad men jag är ju rosa året runt så ;)

ORANGE är jag sugen på!

Guld/brons har jag haft innan men annars är de med fint! Men vill ju testa nått nytt! Vill ha lite pigg färg så orange lutar det åt, är ju snart Halloween och allt med så passar ju lajbans! Och behöver lite uppiggande naglar nu när det är höst!

Kan ha två färger med! Får klura lite till, tur man har fb så man får hjälp där inne :)

Helgen

2012-10-22 @ 22:04:33
Så vad har jag gjort i helgen? JO nu ska ni få höra! Jäkla stolpskott är man allså!
 
För två veckor sen fick jag ett återfall :( Så var sjukskriven 7 dagar och fick ökat min dos antidepressiva så har mått si sådär på sistone.. MEN i fredags var det afterwork med jobbet, var kluven på om jag skulle dit så jag åker hem och vilar mig. Sen beslutade jag mig för att gå ändå.. tar med mig 1,5 liter rosevin (inte helt eftertänkt)! På tre timmar har jag¨då hinkat i mig allt detta,,, ja menar wtf J?! 
 
Vaknar på lördagen med en fede minneslucka.. UTAN min mobil! Ångest!! 
Kontaktar pappa via facebook, och får då beskedet att jag kommer återfå min mobil. YEES! Väntar på parkeringen för att möta upp snubben, men ingen snubbe kommer så går hem igen. Då ringer mamma på dörren och säger hon har min mobil. Snälla mamma :) Och lycklig blev jag! :) Hade tappat mobilen vid stationen och en snäll gubbe hittat den och varit så ärlig, han tjäna 200 kr på det dock men det var det lätt värt :) 
 
Sen slår det mig plötsligt att jag måste kolla efter min cykel nyckel med hemnyckel i, jo visst fan har jag slarvat bort den också så idag har jag terrat polisen som faen ;) Men ingen nyckel! Så nu ska jag komma på hur jag ska kunna få hem cyklen låst.. 
 
Tog taxi hem i fredags för var inte kapabel och cykla, och en snygg kille som kör. Kortet har jag inte pengar på så  vad gör jag då? Jo jag raggar på chauffören haha... Han fick mitt nr för att ringa och återfå pengarna dagen därpå. Jag är ju en ärlig person så :) Sen har vi haft sms kontakt i helgen, liiiide najs! Woopidoop! 
 
Detta var bara en liten del av det som hände mig i helgen, klantig som man är! Men pallar inte skriva mer om det nu :)
 

Im back!

2012-10-22 @ 21:53:52
Heeey!

Im back! Eller nja får se hur länge det varar ;) Funderade på att skapa en ny blogg.. för att inte alla ska kunna läsa. Men sen tänkte jag, varför ska jag göra det? Vill ni va intresserade av att läsa om mig så vassego ;) Det här med att ha lösenord på en blogg tycker jag bara är löjligt! Vad är det för lönt att ha en blogg då? Skaffa en dagbok och skriv i den! Det härliga med Sverige är att man får tycka vad man vill, det är en jävligt bra egenskap att´våga det! Och jag är där nu och tycker det är en jävligt fri känsla! Innan har jag bara lyssnat på alla andras åsikter och då blir det skit! Så nu kör vi guys :)