Söndag 28 Februari

2010-02-28 @ 21:01:22

Hej hopp!

Nu var det söndag kväll och det är den sista februari år 2010. Jädrar vad tiden går!

Jag har haft en ganska lugn helg men känner mig ändå inte utvilad!

I fredags passade jag leo för mamma fyllde 60 år, grattis i efterskott mamma! ♥
Jag promenerade med hundarna hem ifrån mamma när jag hämtat dem efter jobbet så de var trötta och goa resten av kvällen. Och Carro gumman var så snäll och gick och mötte mig så ja fick sällskap nästan hela vägen :) Sandra kom även över en liten runda senare på kvällen och snackade lite skit! Så alltså med andra ord var det en lugn men trevlig fredag.

Igår lördag åkte jag in till lund på familje/kusin/släkt middag eftersom både mamma, eva och kusin emily fyllt/fyllde år! Vi var på en indisk restaurang och åt, efteråt följde jag med kusinerna till puben och tog en öl! Tog tåget hem kl 22 så blev en tidig kväll, och snäll som Carro är mötte hon mig på stationen så vi hade följe hem!

Idag har varit en lugn slappe söndag, skönt!
Efter morgon promenad och frukost traskade jag och Aisha hem till Carro och på vägen dit hittade jag även Sandra :) Vi satt och snacka skit och drack kaffe och sen slog vi även igång en film och mös! Det blev snabba cash. Och nu har jag precis kommit in från en 50-minuters promenad med Carro och hundarna.

Denna helgen har med andra ord varit hur mysig som helst :)

Hoppas alla ni också haft en bra helg! ♥

Onsdag 24 Februari

2010-02-24 @ 17:53:36

Hej hej

Nu har jag varit hemma en stund, mamma gick och mötte mig med hundarna så vi kunde gå hem. Och carro var så snäll och mötte mig så jag hade sällskap hela vägen :) Tack Carro ♥
Jag gick även ner till jobbet i morse så jag har fått ihop lite poäng idag, tihi

Nu har jag precis klöddat med jotex, skulle beställa men de uppdaterar sin sida så funkade inte så jag hoppas att det funkade att skicka ett meddelande till dom ist för sakerna jag vill ha tar slut snabbt (rea) hehe. Flera stycken som jag redan gått miste om =/

OCH så har jag äntligen hittat jackan som jag var ute efter, finally! Så den är beställd nu och den kosta inte så mycket, wiiie! Det var väl det som var mitt stora problem att de jackorna jag hittade var dyra men denna kostade alldeles lagom.


Nu kommer snart Carro hit så ska jag bygga naglar på henne så jag får göra min läxa :) Kommer foto på det sen!

Tisdag 23 Februari

2010-02-23 @ 20:17:32

Hej bloggen!

Nu sitter jag hemma hos mamma som jag gjort de senaste tisdagarna, ska sova här ikväll igen. Orkar inte åka hem och sen tillbaks hit tidigt imorgonbitti igen. Jag slutade jobba för en timme sedan, mötte Mamma nere i stan som varit på möte så vi hade följe hit. Nu har vi precis kommit in från en promenad med hundarna. Så nu har man fått lite motion, känns bra!

Måste börja sätta ordentlig fart nu med poängtävlingen, pratade med mina arbetskamrater och de är mycket flitigare än mig och de har ingen hund. Så nu Aisha blir det låånga promenader som gäller (fast varken hon eller jag är så himla glada för detta vädret).

Nu ska jag ut och kolla på lite olika sidor, kläder och inredning mm.

Pöss ♥

Heeelllooo

2010-02-22 @ 23:43:39

Hej :)

Nu var det verkligen ett tag sedan jag skrev tycker jag!!

Jag har haft fullt upp, jobba och sen plugga och öva! Man hinner tyvärr inte så mycket som man skulle vilja! Jag har iaf fått förlängt på jobbet tills 31/8-10 och det känns ju skönt! Nu kan man spara massa pengar under den tiden och planera för framtiden :) Så grattis til mig!

I helgen har det varit full rulle, i lördags var jag på utbildningen och Sandra var med som modell. Lärde mig göra fransk manikyr. Och det är ju såå snyggt! Love it, stylade även hennes naglar med någon snygg strass-sten! Blev supersnyggt, jag blev verkligen nöjd! Tihi.

Sen var det hem och göra vid sig och åka vidare på 18-års kalas för Philip hemma hos pappa och Bine! Stannade sen där tills igår så man fick ta igen sig lite och komma bort från Eslöv. Jag är så trött på allt här nu känner jag, känner inte för att gå ut och festa och är allmänt off. Inte kul! Hoppas det blir bättre snart men det tar ju på en att jobba heltid och sen plugga på distans. Är ju inte bara att läsa för min del, man ska ju bygga naglar också o det tar ju sin lilla tid!

Carro har varit här en stund ikväll, jag fixade lite med hennes naglar. Det blev några rosa snygga stenar på hennes svarta nagellack, coolt!

Imorgon jobbar jag kväll så jag får lite sovmorgon, ska bli skönt men måste snart pallra mig i säng så jag inte sitter uppe alldeles för sent.

Ha det gott!

Fredag kväll

2010-02-12 @ 22:01:14

Sitter hemma nu och har Sandra hos mig :) Jag har gjort manikyr på henne och nu dricker vi ett gott rött vin!

Kollar på något kul som går på fyran, vet inte vad det heter men kul är det!

Pratade precis med Jessica och blev bjuden på hudparty på onsdag hos hennes mamma, kul! :)

Nu busar katterna och Sandra och jag ska fortsätta med vårt vinande!




Sandra och jag på min balkong i somras! ♥



Fredag 12 Februari

2010-02-12 @ 19:40:14

Gokväll bloggen!

Sitter och är jättemätt efter en go pizza som jag precis ätit, ikväll tog älskling och jag hemkörning. Orkade inte laga mat och det är ju trots allt fredag :)

Idag jobbade jag till 15.00 sen gick jag och mötte mamma och hundarna, så Aisha fick sig en bra promenad hem. Hon har legat och nannat sen vi kom hem, så promenaden gjorde susen.

När jag kom hem från jobbet så röjde jag lite här hemma.

Sen kom älsklings kompis fru hit så byggde jag naglar på henne, har aldrig träffat henne innan så det var lite pirrigt först. Men dom blev fina och hon var jättetrevlig så tiden gick fort. Men tyvärr glömde jag ta bild på naglarna.

När Sandra ringer så ska hon komma över så ska jag göra manikyr på henne, måste göra naglarna fina inför söndag för då ska hon följa med och va modell på min utbildning! Då är det förmodligen dags för att lära mig göra franska :)







Natti

2010-02-11 @ 21:48:51

Nu har jag precis pratat en bra stund i telefonen med Carro, det är lika kul att överraska henne på hem telefonen när man ringer :) Vi har alltid så mycket att prata om fast vi bor så nära men vi träffas ju inte så ofta!
Men ska träffa henne och Sandra på lördag och det ska bli trevligt!

Nu är älskling ute med Aisha sen ska vi umgås så vi hörs mer imorgon, Ska bygga naglar klockan 16.30 imorgon så vi hörs nån gång efter det!





Jag, Carro och Sandra! Mina töser! ♥




Sov gott!

Puss Puss

Manikyr + Utbildning

2010-02-11 @ 20:15:47

Nu har precis Mamma och Jan åkt hem, har gjort manikyr på Jan och gjort vid mammas ögonbryn! Roligt :) Kom på hur kul jag tycker det är att hålla på med ögonbryn och sånt.

Ska verkligen göra allt jag kan för att komma in på en utbildning så snart som möjligt. Så fort jag blir arbetslös ska jag ta kontakt med skolorna och se vad jag kan göra för att komma in på någon av utbildningarna.
Jag har iaf kollat upp vilka skolor det är som är aktuella för mig, har 3-4 stycken jag ska kolla mer om!
Jag ska fan se till och ordna med detta nu, så att jag kan läsa till hudterapeut! Det är vad jag vill och har velat så länge jag kan minnas. Nu ska det hända saker så är det bara! Kan inte gå och vänta och säg att jag kan göra det sen för tiden och åren går för fort!







Bada

2010-02-11 @ 15:12:40

Igår efter jag gjort vid Karros naglar så fick min lilla-stora kise Casper "bada" :) För första gången i hans liv! Han hade lyckats skita ner sig efter han varit på toa, lilla stackaren. Så bada blev det.
Han blev lite skrämd men jag lyckades duscha honom snabbt och smärtfritt utan några rivmärken. Han mådde lite dåligt först men sen ser man hur nöjd han är när han är nytvättad och fräsch! Min lilla pluttis!


Casper






Casper och Oliver





Byggde naglar på Karro

2010-02-11 @ 13:32:03

Igår byggde jag naglar på Karro igen, hon hade plockat av de ganska snabbt då hon tyckte de gjorde ont. Så jag sade att då ville jag bygga om dem på nytt. Och de blev bättre denna gången :)

Så här blev dem









Ego

2010-02-11 @ 12:46:48

Jag är så himla trött på folk som bara tänker på sig själva! Om man bryr sig om folk ska man väl visa det!
Jag menar lägg lite av din energi på andra än bara dig själv. Man vet aldrig var man har dig mänska! Och så ska man inte behöva känna! Nä, det är fan bra nu! Orkar inte med sånt. Lägger hellre min energi på folk som bryr sig! Det ska inte vara att man bara passar ibland, usch, nej! Vem tror du att du är liksom??

Jessicas naglar

2010-02-11 @ 12:21:17

Så här blev naglarna jag gjorde på Jessica.










Vad tycker ni? Jag blev väldigt nöjd faktiskt. Känns som man börjat förstå hur man ska göra nu :)

Torsdag 11 Februari

2010-02-11 @ 12:15:43

Hej bloggen!

Idag är det torsdag och jag är ledig idag, det är så skönt! 

Har precis varit ute med Aisha och vi blev bemötta med sol! :) Härligt!

Vaknade i morse av mina grannar (mor och tonårs dotter) som skrek och vrålade något så fruktansvärt! De bankade även i dörrar och golv, vem gör så åtta på morgonen? Jag menar visa lite respekt mot era andra grannar. Folk kan faktiskt ligga och sova. Vad kan man göra åt det??

Nu sitter jag och dricker kaffe och ska vakna lite.

Nitar

2010-02-09 @ 20:58:27

Det är mycket nitar och fräcka smycken i modet nu, det faller mig alldeles i smaken! Gillar ju båda delar!

Ska in på Lindex igen när jag har lite mer tid för såg några andra snygga saker när jag sprang igenom affären lite snabbt :)

Jag ska säga det, jag gillar Lindex! Tycker de brukar ha snygga kläder och framförallt är de prisvärda! Har dessutom inte så långt dit ;)

Nä nu ska jag slänga mig i soffan och kolla tv med mor!


Vi hörs imorgon!


Kram och sov gott!

Lindex

2010-02-09 @ 20:25:55

Jag var inne på Lindex en snabb runda idag. Handlade två broscher och ett armband som jag ska göra som axelsmycke på min svarta kavaj, fin fint! Det blev också en rosa topp som de hade på rean! Kan säg att det är nog första gången i hela mitt liv som jag handlar broscher men vad gör man inte för att bli fin. Kul när man hittar tips om hur man kan styla sina gamla kläder.

Så här ser toppen ut jag köpte på Lindex idag



Fin va? Jag hittade ju som sagt den på rea för 149 kronor men jag ser att de har den på hemsidan för 199 kronor, sikket klipp!

Tisdag 9 Februari

2010-02-09 @ 20:19:40


Hej alla!

Jag måste bara säg än en gång att jag är så nöjd med min design, när jag kollar på den blir jag helt stolt över att jag fixade det! Tihi! :) *Klappar mig själv på axeln*

Nu är jag hemma hos mor min, slutade jobba för en timme sen och gick direkt hit eftersom Aisha har varit här idag! Jag kommer stanna här tills imorgon för jag börjar jobba 7.45 imorgon bitti så känns knappt lönt att åka hem emellan.

Idag har det inte hänt mig något speciellt, jag har ju jobbat från 9-19.15. Drygt som bara den är det!

Pratade med min arbetskamrat idag som var hos mig i fredags på afterwork och de hade allihopa tyckt att det varit jättetrevligt! Då blev jag lugn, man är ju alltid lite orolig för om folk haft kul hos en eller inte. Dom var till och med pigga på Stensson en kväll :)



Läggdax

2010-02-08 @ 22:49:24

Ja nu tänker jag faktiskt snart lägga mig, är trött! Kan ju vara för jag var uppe innan nio idag på min lediga dag.
Sen så börjar jag ju kl nio imorgon så det är ändå snart dax, får en timmes sovmorgon men det är ju alltid något. Tyvärr så jobbar jag hela dagen, från 9-19.15, drygt! Gillar inte att få såna tider men vad ska man göra?


Vill tacka för alla fina kommentarer jag får, tycker det är så roligt när ni kommenterar! Så TACK! :) Tihi!


Jag fick igång kortläsaren ikväll, det är ju en fördel att trycka in kortet helt i datorn! Haha! Typiskt mig eller vad? Satt ju och höll på några timmar en dag för jag inte fick igång det men det enda jag skulle gjort var att tryckt in kortet längre, kan inte låta bli att skratta åt mig själv! Så, haha!


Vi hörs och störs, nu ska jag ut med söta tösen här på bilden! Natti!

Visitkort

2010-02-08 @ 20:40:26

Nu har jag varit hemma ett tag, var ute och gick i 40 minuter så nu fick jag 4 poäng hehe:)

Fick även hämtat ut mitt paket, det var faktiskt mina Visitkort som jag beställde för nån vecka sen! Vill ju kunna marknadsföra mig på något sätt och att folk har alla mina uppgifter samlade! Och till dom fick jag en visitkortshållare, så fiiint! Mina Visitkort har en mild rosa färg med fin textstil och en bild med byggda naglar på, alldeles i min smak!

Men nu undrar jag när min spikmatta kommer!! Dom skulle skicka den två veckor efter att jag betalt in och det tycker jag att jag gjort i början av Januari, hmm..

Glamourama ska ha premiär ikväll, jag tycker bara det är konstigt att dom bara visar det på nätet och inte på tv när det är där de har reklamen?!? Vill inte kolla på datorn, rädd för virus så det får tyvärr va så!




Såhär ser dom ut, fick inte en bättre bild än så! (Och ja, det är meningen att jag ska hålla fingrarna för texten;)


Kram på er!

Min kväll

2010-02-08 @ 18:31:07

Nu är jag härligt mätt efter middagen!

Känner faktiskt att jag varit duktig idag, jag har ju både byggt naglar på Jessica och sen designat min blogg! :)

Nu ska jag snart klä på mig mina termobyxor och jacka och gå och möta Sandra nere på Coop, så det blir lite poäng idag med, tihi! Ska hämta ut ett paket som ligger och väntar på mig, är inte riktigt säker på vad det är för något men gissar att det är en spikmatta som jag skulle få när jag valde att prenumerera på tidningen I Form.




Vi ses sen :)

Ciao!

Taadaa!

2010-02-08 @ 17:39:48
Är jag bra eller är jag bra? JAG LYCKADES! Woohoo!

Har tagit många timmar som det alltid gör när man håller på med bloggen men jag blir nöjdare med resultatet för varje gång! Så vad tycker ni?? Gillar ni min nya design? Jag har ju till och med gjort headern själv :D Jag är stolt iallafall!

Nu är jag lagom färdig tills middagen, det blir kycklingfilé med grönsaker och bearnaisesås! Yummi!

Design

2010-02-08 @ 15:39:37

Nu har jag suttit och försökt ändra lite i min blogg, ni ser kanske att den ser tommare ut än vanligt?? Haha!

Jag har gjort en header jag vill ha in men jag har fel storlek så när jag lägger in den är den för liten.. Hmm.. Har nog inte rätt program, laddade ner paint.net för den rekommenderas men jag måste va trög för jag fattar inte hur jag ska göra! Jag vill ju bara kunna spara bilden i rätt format så jag får in den i min blogg! Frustrerande!

Jag ger upp nu, kan inte sitta här mer och uggla! Hoppas på att hjälp trillar ner nånstans ifrån ;)


Det är gamla avsnitt av Sex And The City på tv, funderar på att gå ut på en långpromenad om en liten stund med Aisha. Då piggnar jag kanske till!

Hörs och störs!


Nytt rekord!

2010-02-08 @ 12:01:13

Nu har Jessica åkt igen, det var kul och träffa henne! :)

Naglarna blev bra och det tog bara två timmar idag! Mitt nya rekord, innan tog det minst tre timmar så tipsen jag fick av min lärare funkade verkligen! Najs! Har tagit bilder på naglarna som jag alltid gör så det kommer upp bild på dom sen :)

Ska eventuellt bygga naglar på älsklings träningskompis fru ikväll! Bra att jag får öva :)


Nu ska jag dricka kaffe och äta frukost, hoppas på att kaffet botar huvudvärken!

Måndag 8 Februari

2010-02-08 @ 08:59:55

Godmorgon alla!

Har nyss stigit upp ur sängen, känner att jag har lite huvudvärk och är snuvig. Hoppas det går över när jag piggnat till lite! Har satt igång kaffe så ska ta mig en kopp innan jag tar ut Aisha, Jessica kommer ju nu på morgonen och ska få byggda naglar. Det blir snabba ryck för hon ska hämta sin syster i skolan 11.30 så nu får jag lite press på mig hehe :)

Det är Lady Gagas nya låt på Tv, vad tycker ni om den?? I like it! Jag tycker man blir glad av hennes musik!

Vi hörs senare, nu ska jag sätta fart här!


Kraaama

Och nu var det kväll

2010-02-07 @ 21:45:35

Det är Spider Man 3 på tv, trodde jag  inte sett den men det har jag visst! Bra är dom iaf så gör inget  man kollar på den igen..

Vi åt god middag här hemma, rostbiff med gurka, tomat, fetaost och bearnaisesås. MUMS! Magen blev bättre direkt efter middagen hihi.. Ät rätt så klarar magen sig fint!

Tog en långpromenad med Sandra och lilla Aisha tösen :) Det var trevligt som det alltid är på våra promenader, kollade på nybyggda hus som vi inte kollat på innan. Vi var ute i en timme så där fick jag 6 poäng, tihi :)
Tänkte avsluta dagen med att samla några poäng till, Aisha sover nu efter rundan men hon får piggna till för en sista promenad :) Då sover vi bättre dessutom!

Jessica ska komma imorgonbitti så ska jag bygga naglar på henne, ska bli riktigt skoj! Har inte träffat henne på evigheter så ska bli kul att bygga naglar på henne och få prata lite :) Hoppas på att jag är snabbare imorgon efter min lärares tips!


Så här ser mitt hår ut (jag är osminkad men det får ni ta;)








Jag har klippt pannlugg så nu ser det ut som jag har en riktig frisyr haha!
Har även gjort bruna och mörkblonda slingor i olika nyanser!
Det påminner väldigt om min egna hårfärg, jag ville ha något som ser naturligt och äkta ut! Och det fick jag så jag är nöjd :) Det är min kompis Emily som jag gör vid håret hos, hon jobbar på en salong här nere i stan!


Vi hörs imorgon under min semesterdag, woohoo!

Puss Puss


Slappe söndag

2010-02-07 @ 14:13:18

Jag har inte fått gjort mycket idag alltså, måste rycka upp mig!

Jag har precis varit nere o slängt igång tvätt, skickade älskling till affären för att handla nyttig middag då jag är kass i magen idag, urk! Hoppas det blir bättre när man stabiliserar magen lite.

Ska strax hoppa in i duschen och sen fräscha till mig lite, man brukar piggna till när man gör vid sig lite och inte går i mjukiskläder hela dagen.

Jag var hos frissan i onsdags och klippte mig och slingade håret, en ny frilla! Tänkte lägga upp en bild på det sen så ni får se :) Jag är jättenöjd och alla tycker det blev supersnyggt!

Vi har en poängtävling på jobbet inom friskvård, ex att om man går två km så får man två poäng, man ska minst få två poäng åt gången! Så tänkte jag och Aisha ska ut och gå en timme så får jag sex poäng, ska försöka samla ihop så mycket poäng som möjligt!

Nu kallar duschen!

Kraaaaam

Söndag 7 Februari

2010-02-07 @ 11:58:25

Nu är vi redan inne i Februari månad, tiden går fort alltså!

Idag är det söndag och jag slappar, skönt. Har precis ätit frukost så nu blev man slö igen.

I fredags hade jag afterwork hemma, några av mina arbetskamrater var här. Det var trevligt! Carro kom också förbi en runda. Vi spelade spelet våghals, man har kort med frågor och kan antingen välja sanning eller konsekvens, och vill man inte göra eller svara på det som står på kortet så skulle man dricka. Blev en del drickande haha!
Vi avslutade kvällen med en runda på puben. Det var en rolig kväll! :)

Igår var mamma hos mig en runda och fikade och hennes chef kom och fick en matta! Det var typ allt jag gjorde igår hehe, blev att jag tog det lugnt i soffan och kollade film typ resten av dagen.