Tur till Lund

2010-04-27 @ 09:57:15

Gomorron!

Idag vaknade jag med halsont och förkyld, suck. Men annars mår ja toppen! Kan man inte bli kvitt från alla smittor nu..

Var hos pappa och Bine hela helgen! Från fredag till söndag, det var riktigt härligt!

Igår på jobbet fick jag sån lust att åka in en runda till Lund, det var ju så fint väder! Så träffade upp min kära vän Anette där inne. Vi gick och kollade i affärer och tog en fika. Det var jättemysigt!
Jag handlade lite nagelprodukter :) Flera olika sorters glitter, så nu har jag nog alla färger! :) Jag handlade lite andra fina dekorationer så som stjärnor, hjärtan, lite större strassstenar och guldstenar. Och det bästa var att det var så himla billigt!





Hittade även annat lite smått och gott såsom lite prydnadssaker, ett linne och ett par skor. Mina converse jag beställt fanns tydligen inte i storleken jag ville ha så blev inga såna =( Så köpte ett par svartvita skor som liknar converse fast de då är mycket billigare ;)

Och igår när jag kom hem var jag så flitig att jag smörjde in mina balkongmöbler, kändes himla bra. Så, så fort de torkat ska jag lägga på mina nya asjetter jag fick av Bine och min nya ljuslykta jag köpte igår, sen kommer balkongen bli superfin :) Det är ju dags att börja använda den nu när vädret är så fint!

Nu ska jag göra mig klar inför jobb, börjar kl 12 idag.

KRAM ♥

Myslördag :)

2010-04-24 @ 18:19:55

Vilken mysig lördag jag har haft!

Vi var ute och gick nere vid dammarna och sen stannade vi där det var en liten bäck och en brygga som vi satt och njöt vid i nog en timme. Det är härligt att höra det porlande vattnet och fåglarna som kvittrar :) Härliga vår!

Sen har Kajsa (sköldpaddan) fått flytta från en 1:a till en villa hihi :) Vi tog det stora akvariet och inredde det jättefint så nu plaskar hon rundor där i, jättenöjd och glad. Jag har även hjälpt pappa att flytta lite buskar och annat smått och gott! Och nu har vi precis grillat korv och ätit det ute på altanen.
Så med andra ord har jag haft en supermysig lördag! :)

Nu ska jag ut och njuta i solen igen ;)

Lördag & sol

2010-04-24 @ 10:20:47

Godmorgon!

Idag är det lördag och det är sol ute, härligt!

Jag är hemma hos Pappa och Bine, jag åkte ut här igår kväll. Behövde komma bort från Eslöv lite.

Hann även hälsa på Jocke, Sara och Elina en sväng. Elina är så gooo!

Så min kväll igår var lugn och skön, vi kollade film och pratade. Mysigt!

Sen ska vi ut och gå en långrunda med hundarna. Ska även passa på att sola då de har solarie :)
Jag ska även göra manikyr på dem, tihi.

Ha en bra dag!

Kramis

Sjukis

2010-04-21 @ 22:08:06

Nu var det längesen jag skrev en liten rad här i bloggen men jag har faktiskt gått och blivit sjuk och har därför inte orkat blogga eller sitta vid datorn. Jag har varit hemma från jobbet både igår och idag då jag mår illa som in i och har huvudvärk. Blir inte av med illamåendet heller?!?

Ligger med datorn i mitt knä nu, tur man har en laptop så man kan ligga med den i knät när jag ligger i soffan. Har inte så mycket att skriva då det inte har hänt något speciellt.

FÖRUTOM ATT JAG NU ÄR DIPLOMERAD NAGELTEKNOLOG, hihiihi.. Är jätteglad för det :)

Hoppas på att bli frisk snart så jag kan koncentrera mig på roliga nageldekorationer :)

Under min soffliggar/sjuktid har jag beslutat mig för att börja springa igen. Vad tror ni om det? ;)  Hehe..


Ha det bra! ♥

Jag klara det! Nu är jag diplomerad nagelt...

2010-04-17 @ 13:37:46

dsc01376 (MMS)

Jag klara det! Nu är jag diplomerad nagelteknolog! :) Wiie! här är vinnarnaglarna! :)

Neeeervöös!

2010-04-16 @ 21:09:54

Jag är så himla neeeervööös! Vet faktiskt inte vart jag ska ta vägen! Trodde det skulle släppa om jag drack en cider och kopplade av, men nä då! Inte ens alkohol kan lugna mina nerver nu, då är det illa! Åååhh...

Detta är mitt sista inlägg innan jag ska göra mitt prov, jag tänkte att jag stänger datorn så jag inte fastnar vid datorn de sista timmarna jag har till att plugga. Det är ju så lätt att man fastnar, eller hur??

HÅLL NU TUMMARNA FÖR MIG IMORGON!!! ♥ ♥ ♥

Ska va på salongen kl 10.00 och det blir väl att man är där några timmar. Jag hör av mig så fort jag vet nått, skriver ett inlägg då!


Ha en skön kväll! Och glöm inte att tänka på mig imorgon!




Dagens väder

2010-04-16 @ 12:40:25

Solen skiner och det gillar jag! MEN det blåser ju jättemycket ute! Jag hör hur vinden tar i huset så det viner om gaveln. Dessutom så ligger jag här inne med iskalla fötter och händer, undrar om tätningarna i huset är så himla bra egentligen?? Känns som det blåser rätt igenom huset. Nu tänker jag slänga mig i en varm dusch för att sedan fortsätta plugga.

Ska även traska ner till Mat öppet sen idag och hämta mitt mobila bredband som kommit, har beställt 3:s snabbaste så hoppas nu det är bra!

Ledig fredag

2010-04-16 @ 10:42:42

Godmorgon!

Idag är jag ju ledig så började min dag med sovmorgon. Sov till kl 10 och det var skönt!

Sitter och dricker mitt morgonkaffe nu och Aisha äter frukost. Känner mig lite små snuvig idag, typiskt! Av nån anledning kittlar det alltid i mina öron när jag är förkyld och dom kittlar nu!

Jag är så himla nervös inför imorgon alltså, men får inte tänka på det idag för jag måste plugga som bara den idag! Så nerverna får jag lägga åt sidan helt enkelt!

Tack Sandra för din kommentar och för att du tror på mig! ♥ Jag hoppas innerligt att jag klarar proven imorgon!

Min kära vän, Sandra ska ju vara med mig på proven hela dagen imorgon då hon ska vara min nagelmodell, känns skönt att ha henne med som stöd.


Vi hörs sen,

Puss & Kram

Kul & plugga?!

2010-04-15 @ 20:01:09

Såhär kul tycker jag det är att plugga just nu!




Tidig helg

2010-04-15 @ 18:02:17

Idag slutade jag jobba kl tre, då satt jag och tog igen mig lite på torget innan jag skulle möta mamma med hundarna. Kul och titta på folk!  Sen blev det en lång runda, mötte mor min och sen gick jag hem med Aisha, hittade även sällskap på vägen hem, skoj! ♥

Nu ligger jag och slappar lite innan jag ska sätta igång och plugga, det är bara två dagar kvar tills mitt prov. Är skitnervös!! Ska plugga hela kvällen ikväll och hela dagen imorgon, har ju tagit semester imorgon! Tar ju såklart lite pauser emellanåt men plugga är det som står på schemat!! Funderar på att gå ut och sätta mig på en filt med Aisha och plugga om vädret är fint och solen skiner, det kan ju inte bli bättre! :)




Tjingeling!

Vita franska naglar med rosa dekorationer

2010-04-13 @ 22:11:50

Igår byggde jag naglar, det blev Vita franska naglar mede rosa dekorationer. Rosa strass och nån annan rosa dekoration som jag köpte i lördags som hon har på sina tummar :)







Fräckt va??

Tisdag kvällisch & nageldekoration

2010-04-13 @ 22:06:47

Har precis tittat på Desperate Housewifes, det är såå bra!!

Jobbade kväll idag och sen passade jag på att returnera mina rosa converse som jag fick hem häromdagen som var för stora, Suck! Men coola var dom så hoppas dom nu inte är slut i den storleken ja vill ha!!

Nu är det inte många dagar kvar tills jag ska göra mina slutprov, det är ju på lördag. Jag är så nervös!

Jag byggde naglar igår, lägger upp bilderna strax.

Jag satt och lekte lite med mina nya dekorations prylar hihi, så här blev en av mina naglar.




Va nu inte för kritiska, har ju precis börjat med det.

Ha en fin kväll!

Nu är jag ute på en karaokebar här i stan ...

2010-04-10 @ 23:49:12

dsc01342 (MMS)

Nu är jag ute på en karaokebar här i stan med diana och lisa :)

Öppet Hus

2010-04-10 @ 15:18:18

Då var jag hemma igen från Öppet Hus, Carro mötte upp mig på stationen så vi hade följe hem. Trevligt med sällskap när man går.

Idag har det inhandlats en hel del roliga saker, jag fick massa inspiration idag och så fort jag klarat min utbildning ska jag lägga ner tid på att lära mig olika sorters dekorationer och målningar och annat smått och gott. Spännande! Träffade flera trevliga tjejer som varit utbildade i ett år och som kommit jättelångt och gjorde ursnygga dekorationer. Så det är vad jag strävar efter! :) Och dessutom så jobbade båda två med det och livnärde sig på det och det gör ju så man hoppas ännu mer på att även jag ska kunna jobba med det i salong. Det är ju det jag vill!

Detta är lite av det jag har handlat idag, penslar, stickers, olika dekorationsfärger, lite annan smådekoration. Har även köpt tippar, pads, akrylvätska och desinficering.

Tänkte faktiskt att jag ska se om jag kan komma på en rolig dekoration så ska jag testa och göra det på mina egna naglar idag ;)



























Då var jag redo

2010-04-10 @ 11:58:19

Nu är jag klar :) Ska ta bussen 12,12 ner och sen ta tåget 12,24. Känner att jag orkar inte gå ner är lite trött.

Då får vi se vad jag har för spännande med mig hem idag.






Så här ser jag ut nu. Nu ska jag klä på mig vårjackan och sen traska till bussen.

Lördag 10 April

2010-04-10 @ 10:18:04

Godmorgon!

Idag är det vår, solen skiner och fåglarna kvittrar. Kan det bli bättre nu när man är ledig och allt?!?
Nu sitter jag och äter frukost och dricker kaffe. Har precis varit ute med Aisha. Det är skönt man kom upp i tid idag fast man var uppe ganska sent igår.

Idag är det exakt en vecka kvar tills jag har slutproven, plugga plugga!

Jag ska strax börja göra vid mig för att åka in till Höör på Öppet Hus, känner att det blir dyrt idag men man tjänar ju in det sen igen som tur är när man bygger naglar.



Hemma och nätet funkar! :)

2010-04-10 @ 00:39:55

Har precis kommit hem från Carros girlsnight, tack för en trevlig kväll och trevligt sällskap Carro och Sandra!! ♥
Vi drack lite och snacka skit och dansa, så som vi gör när vi träffas och umgås. Kul kul!

Det jag shoppade idag tänkte jag lägga ut imorgon på bloggen men först ska jag in till Höör en runda på Öppet Hus för salongen där jag går min nagelutbildning. Hon ska ha visning för produkter mm så då måste man ju dit. Tråkigt nog verkar det bli att man ska dit själv bara.

Jag ikväll.

Vi igen.

Finaste Tequila!

 

Det blev tyvärr ingen bild på Sandra och mig ikväll men det tar vi igen nästa gång! :)

Nu ska denna tösen gå och nanna, sov gott alla fina!

Nu är jag hemma hos carro och festar lite ...

2010-04-09 @ 23:12:22

dsc01329 (MMS)

Nu är jag hemma hos carro och festar lite med henne och sandra. Blev hit bjuden på lite tjejkväll ikväll, trevligt! :)

Är ute o ränner på stan med mamma. Har lyc...

2010-04-09 @ 17:12:02

dsc01322 (MMS)

Är ute o ränner på stan med mamma. Har lyckats Shoppa lite nu igen, hihi. Nu ska vi hem om till mamma och ta en fika sen kör hon mig hem. Hoppas på att kunna komma ut på nätet när jag kommer hem och skriva ett inlägg.

Lyckades inte komma ut på internet ikväll ...

2010-04-08 @ 22:52:46

dsc01317 (MMS)

Lyckades inte komma ut på internet ikväll så skickar ett litet snabbt inlägg nu. Jag har gjort vid mina naglar ikväll, blev rosa glittriga franska med stickers ;) nu ska jag Nanna. Sov gott allesammans! Så här ser mina naglar ut nu :)

Glaaad!

2010-04-07 @ 21:08:48

Jag är sååå glad!! Byggde naglar ikväll och jag gjorde det på ny tid, två timmar!! Har varit så nervös för att jag skulle ta för lång tid på mig på provet så jag inte klarade tiden men gör jag det på denna tiden klarar jag provet iaf tidsmässigt! : ) Wiiiee!

I morse startade jag dagen med att gå hem till Mamma med vovven min, det är skönt med promenad på morgonen. Allt är så lugnt och tyst och stilla och luften är fräsch! Gick även ner till jobbet sen så var ute och gick en timme på morgonen.

Nu har jag nästan precis kommit hem från en till promenad, följde Alex en bit när hon skulle hem efter fått gjort vid naglarna!

Nu är det efterlyst på tvn, tänkte lyssna på det samtidigt som jag ska plugga lite.


Ha en skön kväll!



Detta är naglarna jag har för tillfället, 80-tals naglar lyckades det bli när jag gjorde dom. Disco disco ;)

Mys dags

2010-04-06 @ 20:49:30

Nu har jag slängt på mig mjukiskläderna vilket består av ett par rosa mjukisbyxor och vitt linne :)
Jag har tänt ljus och gjort det mysigt här så man kan relaxa ordentligt :) Fördrev tiden lite genom att ta nån bild i webcamen nu innan Desperate Housewifes börjar. Hihi.







Fynd på Lindex :)

2010-04-06 @ 20:16:28

Nu är jag hemma igen från jobb, denna dagen har verkligen gått fooort! Skönt de!

Idag på lunchen var vi ute och åt på vår thailändska restaurang, pimpas. Supergott! Men jag trodde jag skulle döö, eller iaf svimma under lunchen haha! Jag slängde på chili krydda typ 4 ggr och kanske 3 skedar per gång. Det var så starkt så jag fick sitta och vifta och svalka mig med en servett. Mina arbetskompisar skrattade väldigt glatt åt mig när jag satt och pusta och vifta, haha! Men kul var det och för att inte tala om GOTT! Mmm!


Jag och min arbetskamrat Johanna gick till lindex när vi hade fika, jag gick dit för att se ifall de hade vita tippar som jag kunde fixa mina naglar med lite snabbt (fuska kallar ja det;) Jag hittade inte det men hittade ett litet fyndbord som där fanns flera intressanta produkter.

Det blev en ansiktscreme från Nivea och en rogue från Lumene i färgen "White rose". Var ute efter både ansiktscreme och rogue så det kunde ju inte bli bättre, tihi! Och allt var ju på rea! :)




Mina skor

2010-04-06 @ 10:06:41

Jag var precis inne och kollade när mina rosa Converse skor ska komma som jag beställde för några veckor sen. När jag var inne och kollade sist så stod det att leverans var 10-14 dagar MEN NU står det att dom inte ska komma förrän 25 april, ja menar WTF?? Ska man behöva vänta så länge på ett par skoj, suck! Jag vill ju ha dom nuu!

Men visst är dom fiiina?? :)

Tisdag 6 April

2010-04-06 @ 09:58:09
Goodmorgon!!

Nu har jag varit uppstigen en liten stund, ska strax gå och börja göra vid mig. Börjar ju inte förrän 12 idag och det är häärligt! Vädret ör ju ganska trist idag med men man känner iaf att det är vår! Funderar på vad jag ska ha på mig idag, tvättade ju igår så massor av mina kläder hänger på tork i lägenheten. Ibland är man så bara så trött på sina gamla kläder men får se vad jag kan välja för idag.

Idag ska Aisha va hos min granne när jag jobbar, slipper jag sticka med Aisha till Sallerup innan jobbet och så kan jag gå direkt hem från jobb idag när jag jobbar så länge.




Detta var när vi campade med Diana med famlij i somras.



Hehe :)

Kvällen redan slut?

2010-04-05 @ 23:18:34

Usch vad trött jag är nu, är trött och har ont i rygg och ögon. Har suttit och pluggat vid datorn vid soffan jättelänge nu, vilket inte har varit någon bra idé för man sitter som en kratta. Aja nu är det ju som det är, får sitta vid mitt nagelbord nästa gång ist!


Men denna dagen har verkligen gått fort, tycker det var precis som jag steg upp. Och det känns inte som jag fått något gjort bara för att jag pluggat halva dagen. Och tvättat dessutom.

Nu ska jag snart ta ut Aisha på sista rundan sen ska vi nanna. Jag börjar sent imorgon så får sova längre :) Börjar 12.00 men sen jobbar jag ju till 19.15 ist.



Sov gott alla kära ♥

Vita franska naglar

2010-04-05 @ 23:06:08

Fick efterfrågan av bilderna på naglarna jag byggde på Sandra senast så här kommer dom!


 

 

De är tagna med mobilen så ni får ha lite överseende ;)

Min kväll

2010-04-05 @ 17:48:00

Jag håller på och pluggar nu samtidigt som jag tvättar och tanken är att jag ska göra detta resten av kvällen också. Så för att underlätta allt lite var jag och handlade lite gott i affären som jag kan äta under tiden jag gör dessa trista sakerna :)

Chips, dippa och lösgodis! Ser gott ut va?? ;)


Så här sitter jeansen...

2010-04-05 @ 16:52:00

...som jag skrev om igår. Har de på mig idag som baggie jeans och då funkar det ju med ett coolt skärp och en tajt t-shirt.



Och så här ser det ut när jag har skärp i, jag tycker inte ser så dumt ut. Det är lite ME över det hehe, kan ha allt från sledna håliga stora jeans till en söt kjol. Variaton är bra! =)




Använder webcamen i datorn så därför blev de ingen hel-bild.

Födelsedagspresent

2010-04-05 @ 13:15:36

Älsklingen min
fyller år snart, den 14 april för och va exakt! Men vad ska jag ge honom i födelsedagspresent??? Jag har faktiskt ingen aning.. Han nollar inte eller nått sånt..

NÅGRA TIPS
kanske på vad jag kan ge honom??

Skor, presentkort? Något till gymmet?? Smycke?? Suck vad svårt sånt är!!

Godmorgon

2010-04-05 @ 12:08:17

Jag satt uppe till kl 03.00 i natt igen men var tillräckligt klyftig för att ställa klockan så jag kom upp i lite mer tid idag iaf :) Räknade på fingrarna och kom fram till att om jag satte kl på 11 så fick jag sova 8 timmar iaf. Så nu har jag varit uppe en hel timme redan :) Hihi.

Sitter med mitt morgonkaffe nu så tänkte passa på att skriva en liten rad innan jag sätter igång med allt som ska göras :)

Min påsk helg

2010-04-05 @ 00:42:29

Satt och funderade lite och kom på att jag har ju inte gjort något speciellt denna påsk helg!??!!
Visst jag var ju ute och festade i fredags och jag byggde naglar den dagen men sen har jag inte gjort nått speciellt. Jag har inte varit på nån påskmiddag med familjen, pappa & Bine är på Irland och Mamma & Jan har inte direkt haft någon riktig påsk middag. Min ena bror och hans flickvän var hos Mamma i fredags men då kunde inte jag komma så det har inte blivit av. Men ska antagligen hem och hälsa på hos mamma imorgon, men har så mycket annat också som jag bestämt mig för att göra. Jag ska bl.a. göra;

♦ PLUGGA, viktigt!
♦ Städa i garderoberna så älskling kan få lite mer plats, han har bara en halv garderob och en byrå (skäms på mig)
♦ Tvätta kl 16.00!
♦ Städa. Här behövs damsugas hela tiden, Aisha fäller!!

Tror det får räcka för imorgon så man inte bestämmer sig för att göra för mycket och det slutar med att det inte blir av istället. Men OM jag får tid ska jag kanske passa på att gå ner och sola också!

Förstora byxor!?!

2010-04-04 @ 23:57:11

Innan ikväll efter att jag tagit en dusch skulle jag ta på ett par av mina jeans som jag använde förra sommaren och då märker jag att de var sjukt stora!! Jag vet att jag har gått ner i vikt men tyckte inte att det syntes så mycket. Man märker ju inte det själv så som andra gör det. Har inte använt dessa jeansen på ett tag och nu kunde jag ha dem som baggie jeans ist, chockad!!


Idag har varit ännu en lugn dag. Jag sov riktigt länge idag, älskling kom in och frågade om inte jag skulle upp snart när klockan närmade sig 13.30 haha! Jag var uppe och kollade på en zombie film tills kl 03.00 i natt som jag inte kunde slita mig ifrån så var nog därför jag sov så länge.

Jag har fixat lite hemma idag iaf. Blev trött på mina svarta frans gardiner i vardagsrummet, hade både vita hanklängder och svarta fransgardiner innan men nu har jag plockat ner fransgardinderna så nu har jag bara vita gardiner i vardagsrummet. Nu får man in massa ljus igen :)
Fast man ska väl egentligen ha mörka gardiner på sommaren för att det är ljust ute då och sen ljusa på vintern för att då är det mörkt ute. Haha jag har tvärtom!

Jag var lite rastlös innan och sugen på att hitta på något ikväll men det finns ju inte så mycket man kan göra på en söndag. Speciellt inte om man kommer på det 21.00 på kvällen, hehe. Bra planering kan jag ju säg :)

Ha en skön kväll alla!

Kisarna myser

2010-04-03 @ 16:34:31
Såhär söta är mina katter mot varann :) ♥

 

 

Casper & Oliver, Mina små hjärtan! ♥ ♥

 

Party party

2010-04-03 @ 14:46:02

Igår kväll var jag nere hos Diana för att umgås och festa lite med henne och Ninni, vi hade inte riktigt planerat vad vi skulle göra men vi skulle iaf dricka lite och snacka tjejsnack! :) Så vi satt hemma hos Diana först och drack och snackade skit. Sen drog vi ut på puben, på vägen dit ser vi att den ena puben har stängt så då blev vi lite nervösa och fundersamma på om B2 skulle ha öppet men det var det.
Det var inte mycket folk ute som ja kände men Diana och Ninni känner ju alla så vi blev ett litet sällskap vid vårt bord! Men jag hade riktigt skoj så TACK TÖSER för en supertrevlig kväll!!


Så här såg jag ut igår!

Av nån anledning ser mina ögon gröna ut på bilderna men jag har blåå haha.

1 April 2010

2010-04-02 @ 00:21:22

Idag är det första april och jag har lyckats bli lurad idag, haha! Första gången jag blev lurad på riktigt!

Våren har varit här den sista veckan, till och med så vårjackan har fått komma fram, men har även fått hängas undan igen då det blivit kyligare! Suck!

Nu är jag iaf PÅSK ledig några dagar, skönt! Har lite nagelbyggningar inbokade, ska även plugga. Inte lång tid kvar nu tills jag ska ha provet. Och jag är redan nervös!

Och imorgon ska det partajas lite, ska bli skoj! Känner verkligen för att festa till det lite och ha skoj! Ser fram emot det! :)

Ha en skön kväll! Har inget mer och skriva ;)