Freeeda kväll!

2009-09-25 @ 20:25:47
Jag och älskling har precis varit ute med vår lilla flicka, Aisha och gått! Hon har jagat harar och har fått tränas att gå fot! Min duktiga lilla flicka! Älska!

Jag jobbade länge idag, från 8-17.45. Efter jobb gick jag till systemet och handlade några ÖL och hyrde tre filmer, en av dom är; en shopaholics bekännelse, har velat se den jättelänge så den ska bli kul att se! tihi.

Så ikväll blir det mys med min honey och imorgon massa tjejkul!

Det ska shoppas på Center Syd med Sandra! Ska bli så himla kuuul, längesen jag shoppade loss ordentligt! Det ska handlas skor, smink och kläder!

Och på kvällen blir det tjejmiddag med töserna!

Nu ska det kollas GirlMovie!

Puss Puss

Snart är det helg

2009-09-24 @ 17:00:50
Nu har jag varit hemma ett tag, håller just nu på att göra lite mat.. Huuungrig! Åt ju bara en sallad idag på jobbet. Det mättar inte mig länge alltså..

Jag vill till IKEA och köpa min sänggavel
MEN dom har inte den i Malmö för de ska flytta till Svågertorp, ja blir gaaalen! Jag som hade planerat att köpa den nu när jag fick lön =( Typiskt alltså, min vanliga otur!

Idag vann jag en biobiljett på jobbet, vi hade frågesport under mötet och jag o en arbetskamrat var i samma lag och fick alla rätt så vi vann varsin biobiljett! Så nu har jag två stycken jag måste förbruka ;)

Nu blir de mat, Ciao!

Träning

2009-09-23 @ 19:23:44
Igår bloggade jag inte, jag jobbade sent och sen hade jag saker att göra hemma och så tog jag en lång avkopplande promenad.

Idag har jag varit och hämtat boken jag beställde som Lauren från The Hills har skrivit, ska bli skoj att läsa den fast den är på engelska =)

Håller på att tvättar nu, känner mig så duktig!

Strax ska älskling och jag ner i hobbyrummet och träna för första gången där nere, kul kul! Skulle egentligen gjort det redan igår men vi fick förhinder då ( eller snarare älskling) men idag ska det tränas! Tihi.. Wish me luck!



En taggad//J4

Har inte bloggat på hela helgen, hur kan det va??

2009-09-21 @ 20:45:27
JO för att jag har hittat på en massa andra roliga saker! Och sen har jag inte pallat.. Ska bara blogga när man känner för det!

I fredags var Sandra hemma hos mig och drack VIN, tihi! Så vi snacka skit och hade jättekul! Drack två flaskor vin, klockan sprang snabbt iväg från 7 till 1, hehe! Diana kom även också förbi en sväng! En mycket trevlig fredag!

I lördags fick jag gå till affären direkt man vaknat, hade ingen mat hemma =P Sandra följde med så passade på att även ta mitt berg med pant ;) Så nu är det väck! Hela 70 kr blev det! Så mycket hade jag.. Efter handlandet följde sandra med mig hem på frukost! Skulle inte bli så långvarigt för bägge hade och göra men hela eftermiddagen gick, vi babblade och kollade kläder mm på nätet! Skoj skoj! Sen blev dock resten av den dagen lugn, vinet talade ;)

Och IGÅR kom älskling hit med flyttlasset så nu är man sambo igen! :) Så jag var riktigt flitig hela dagen igår med att bära ner saker och städa.. Inte bara jag som ska få plats nu bara så vissa av mina saker åkte ner i källaren. Så nu har jag det FINASTE SOVRUM jag sett! Japp det är sant! Supernöjd! Nu har vi älsklings fina Ilva tvbänk med hans platttv på! Love it!


En lycklig//J4

Fin i håret!

2009-09-17 @ 19:56:02
Usch vad jag är trött. Jag som hade planerat massor jag skulle göra men jag har inte gjort nånting! Men men så är det! Bara en dag kvar att jobba sen är det helg :) Tihi.. Då händer det saker!

Nu väntar jag på att min älskling ska komma, vi ska äta pizza och mysa framför tvn! :) En perfekt torsdag, det kan ju inte bli bättre!

Nu har jag bestämt vilken min nästa hårfärg blir, funderar till och med på att gå till frisören och göra det. Kan ju passa på att klippa mig då också! :) Var längesen jag gick till frisören, nog ett halvår sen så tycker faktiskt jag kan unna mig det! Längden kommer få vara densamma, odlar till långt hår igen ju. Trivs inte i kort hår så förstår inte varför jag klippte av det, var dock slitet och behövde en förändring men ändå. Vill ha långt fint hår så jag kan göra massa roliga frisyrer. Ja hår är riktigt skojigt! Det tycker jag!




På denna bilden tycker jag att jag är väldigt fin i håret! Så tänkte skaffa mig något liknande!


Eller vad tycker ni?


Puss Puss



Kel Sitter o kelar med Casper

2009-09-17 @ 17:31:26
4846d277357e533457269e1fba215af0.png

Kolla varifrån!

Kel
Sitter o kelar med Casper i soffan o är jättetrött, pust!

Känner mig duktig!

2009-09-16 @ 22:40:10
Nu sitter jag och tar igen mig med en mysig filt runt mig och en god kopp the! Har varit flitig så det förtjänar jag!

Idag har jag tvättat, lagat mat och diskat! Jag har gjort i ordning i badrummet och organiserat mina garderober! Och klippt klor. Känner mig sjukt duktig! :) Allt tar tid men det blir bra ;)

Jag har några saker jag skulle vilja få handlat så jag kan bli klar i stort sett här hemma men det får vänta för jag är inte rik direkt!

Detta skulle jag vilja få handlat:

En leksvik byrå till hallen, samma serie som mina övriga hallmöbler!
Fler plastlådor att ha under sängen!
Och en Malm Huvudgavel i svart!

Då kommer jag vara helt klar med all planering för förvaring, tihi!

När jag har köpt allt så har jag alla de möblerna jag vill ha utom en sak, men det kommer också men är en hemlis än så länge! ;) Lite spännande ska det va!

Nu ska jag och Aisha ta sista rundan sen kallar sängen!

Sov gott och dröm söta drömmar, det ska jag göra! :)

Puss Puss

Hur ska man organisera i garderoben???

2009-09-16 @ 19:52:50
Ja jag tar en break från allt jag håller på med här hemma och skriver en liten rad..


Jag måste få bättre ordning i min garderob, eller ja, bättre plats men jag vill inte gallra bort något. Fast jag har sex garderober och två byråer så tycker jag att jag har lite plats. Har dock inte så många hyllplan som jag borde ha så därför är där ju mycket ledigt utrymme. Men ändå, hur ska jag strukturera allt? Gör om i mina garderober typ var tredje månad för jag inte är nöjd..

Jag skulle gärna vilja ha nått tips på hur jag ska förvara mina väskor exempelvis!!??

Ska köpa en garderob som jag kan ha i hobbyrummet eller i förrådet så kan jag ha mina jackor där så sparar jag lite plats iaf..

Hmm... Klurigt!

Hur ska man förvara sitt smink?

2009-09-16 @ 16:33:27
Ja, hur ska man förvara sitt smink?? Det undrar jag!
Jag har haft allt mitt smink i en neccessär men skitmycket har gått sönder. Förr har jag haft det organiserat typ, ögonskuggor för sig och läppprodukter för sig. Men jag tycker det tar en himla plats att så har någon nått tips till mig?? Hur jag kan förvara mitt smink utan att det går sönder när man rotar runder??



Tyra Banks snackar med prostituerade

2009-09-16 @ 15:47:31
Nyss hemkommen, jag fick gå hem tidigare idag! Det var lugnt så ville gå en timme tidigare för jag ska tvätta kl 4! Skönt! Slipper man stressa.

Startade tvn precis och där är det Tyra Banks show på tv, dom snackar med prostituerade tjejer. Den ena tjejen verkar vara helt hjärntvättad av killen som "marknadsför" för henne (hallicken) och den andra är supernöjd med att vara prostituerad. Jag förstår inte att man vill jobba med sånt, sex handlar om njutning och att ha det med någon man tycker om. Fattar det bara inte.. Gör ni det???

Nu ska jag förbereda tvätten!





Puss

Köpt mig en ny hylla

2009-09-15 @ 22:29:15
Jobbade kväll idag, var så lugnt på jobb så kunde lika bra vatt hemma!

Nu går det filmen Girl next door på tv men lyssnar mest på den eftersom jag sitter vid datorn, men har sett den flera ggr ändån så :) Har ni sett den filmen??


Efter jobb så åkte jag och köpte mig en hylla till badrummet :)
Tycker det ser finare ut när man har hyllor med lådor och skåp så inte alla ens produkter syns. Så ska försöka få det så clean som möjligt i badrummet nu men allt kommer givetvis inte få plats i den hehe.. Så mycket grejor som jag har! :) Tihi.

Så här ser den ut



Det kommer en bild sen hur den ser ut i mitt badrum!




Sitter och läser på de olika nominerade bloggarna inför Blog awards 2009 och när jag sitter och läser på deras olika sidor om allt de har handlat och alla saker de gör mm så känns det som man har ett urtrist liv. Det är nog det värsta med bloggar och tidingar mm att det får folk att tycka ens egna liv är trista... Men jag ska inte tänka så! Jag är nöjd med mitt liv fast jag inte kan shoppa så mycket kläder! Man blir inte lycklig länge av massa döa ting! Nej nej! Och jag tror inte heller att man är lyckligare för och va kändis, snarare tvärtom! Det är iaf vad jag tror.. Kan ha fel också!





Jag i somras, blond med självfall :)

Dolce & Gabbana

2009-09-15 @ 10:40:02
Jag i mina Dolce & Gabbana glasögon, I just love them!





Visst är dom fina? :)

150909

2009-09-15 @ 10:07:22
Nyss gått upp, har kokat kaffe och varit ute med hunden! Sitter och smuttar på det fantastiska morgonkaffet nu :)

Idag får vi hobbyrummet, måste ringa bovärden för älskling sa att där var skåp där inne som inte vi vill ha så dom måste flyttas! Typiskt. Hoppas dom redan har gjort det dock..

Nu ska jag in i duschen, vi hörs sen!




Natti!

2009-09-14 @ 23:08:54

Nu ska jag ta ut Aisha på sista rundan och sen ska jag nanna!


Vi hörs imorgon! Har sovmorgon imorgon (wiiie) det är alltid härligt! '


Sov gott sweeties!


Puss Puss

Lauren Conrad

2009-09-14 @ 23:00:25
Nu har jag precis beställt hem Lauren Conrads bok från The Hills, La Candy! Spännande! Och den är på engelska också så jag kan få öva lite, bra bra!
Jag tycker The Hills är så himla bra så när jag såg att hon skrivit en bok var jag bara tvungen att beställa hem den! Yesss!

Nästa bok blir nog Carolina Gynnings nya bok, Ego Woman. Har läst hennes andra bok, Ego Girl och den var faktiskt bra så jag vill läsa nästa också :) Men den är inte utgiven än så får vänta!





Svenska Hollywood fruar

2009-09-14 @ 21:34:48
Sitter och kollar på premiären av Svenska Hollywood Fruar på tv3. Sjukt dom kommer från Sverige alltså!
Jag tycker det är roligt med såna serier. Kanske för att det skiljer sig så långt från min verklighet!

Diana och Jag åt pizza innan, känner att jag ätit alldeles för onyttigt på sistone för jag har ont i magen :( buhu.. Måste börja äta nyttigare nu alltså.. Ska börja göra lite Anna Skipper recept.. :)

Nu börjar det igen!

Chai Latte

2009-09-14 @ 21:18:56
Jobbat som vanligt idag!

Efter jobb gick jag hem till Diana, handlade ingredienser till Chai Latte på vägen  dit så hemma hos Diana prövade jag att göra Chai Latte för det har jag velat testa länge för har hört det komma på tal här och där..
Men jag tyckte inte det var någon höjdare men måste testa att köpa det ute innan jag dömmer bort det!

Har kanske även fått tag i ett mindre gott recept??

Detta receptet har jag då fått tag i:

5 dl vatten
1 bit färsk eller torkad ingefära
1 kanelstång
10 st kardemummakärnor
4 tsk blad av svart the
2 dl varm mjölk

1. Sjud vatten och kryddor i en kastrull med lock i ca 5 min.
2. Tillsätt thebladen och låt dra ca 5 min.
3. Värm mjölken under tiden i en kastrull och vispa den till ett krämigt skum.
4. Sila Theet och häll upp det i två glas. Toppa med den skummade mjölken.

Har ni kanske något bättre recept på Chai Latte??

Update + bilder

2009-09-13 @ 22:42:34
Oj vad timmarna går fort, det är redan kväll. Trist. Jag vill ha längre daaagar så man hinner få gjort ännu mer!

Jag har fått hänga all min tvätt överallt i lägenheten för den inte hann torka innan min tvätttid tog slut. Sikka bekymmer jag har med min tvätt haha!

Jag är supernöjd nu med mitt kök, nu när de nya gardinerna är upphängda så är det verkligen jättefint och hemtrevligt! Precis som det ska vara i ett kök! :)


Sitter nu och kollar en film på 4:an, den är bra! En svensk film.


När den är slut ska jag nanna så vi får höras mer imorgon! ♥


Kommer några bilder här nedanför, är dock lite suddiga för kameran i mobilen är inte den bästa.




Jag och Aisha, Kärlek! ♥



Jag och Diana igår kväll!



Söndag

2009-09-13 @ 16:16:49
Och så var det söndag igen, söndagar är inte min favorit dag..

Vaknade sent och då jag hade tvätttid kl 12 gick jag direkt ner i tvättstugan, kunde inte skita i tvätttiden idag.. Men nu känns det iaf bra.. Har dock inte hunnit tvätta allt så tar resten på onsdag.. Men jag känner mig lite flitig iaf! :)

Igår drog jag ner till Diana en runda för hon och några andra satt och festade där, jag pallade inte sitta hemma bara.. Så kl 10 gjorde jag vid mig och cyklade sen ner till henne. Efter en stunds festande hemma hos henne drog vi till puben, Bryggaregatan 2. Där var lagom mycket folk så det var riktigt trevligt. Jag som egentligen inte kände för att dra till puben ;P Jag lägger upp nån bild sen..


Nu ska jag fortsätta här hemma så här är fint tills vi blir två som bor här ;)



Aisha och Karisma i döskalle skarfsar (Dianas påhitt, såklart)

Elina

2009-09-12 @ 19:57:07
Nu har jag kommit hem från Joacim och Sara och sitter och dricker en ÖL :)

Det är bestämt att mitt brorsbran ska heta ELINA! Jag tycker verkligen att det är ett fint namn, mycket passande!
Vi var några stycken som var och hälsade på, Jag, Mamma, Andreas och Camilla. Det blev kaffe och kakor samtidigt som de fick alla presenter vi hade med oss!
Elina låg och sov hela tiden men hon låg både hos Mig, Mamma och Andreas! ♥

Gud vad jag är stolt av att vara faster! ♥







Kärlek!


Hälsa på Bebis

2009-09-12 @ 14:10:53
Nu har jag precis duschat och smörjt in mig! Så nu känner jag mig fräsch.. :)

Gör mig i ordning för att hälsa på Jocke, Sara och Bebis (vet inte vad hon ska heta än)..
Aisha får stanna hemma idag för att undvika stök och stim så dom får lite lugn och ro iaf!

Tar ÖB på vägen dit!

Vi hörs senare! ♥

Jaaag

2009-09-12 @ 12:58:41


Mee




Jag på tjejfest förra fredagen!






Och jag igen! ;)


Nu ska jag göra vid mig och sen dra ner till stan!

Lööörda

2009-09-12 @ 12:35:19
Ja för idag är det lördag! Härliga lördag! :) Det är nog den bästa dagen på hela veckan, man kan sova länge och man kan vara uppe länga och ändå få sovmorgon dagen efter! Det e najs!

Igår när jag slutat jobba gick jag hem till Diana och umgicks lite med henne, drack även en bira innan jag drog hem. Det var ju fredag trots allt :)

Kom hem och då var älskling här, han hade med sig filmen "Män som hatar kvinnor", den var bra, hemsk men bra!  Så den borde ni se.

Jag beställde ju gardiner häromdagen och igår fick jag dom, snabb leverans, bra bra! Jag har satt upp dom idag och det blev super fint i mitt kök. Nu är jag äntligen nöjd! :) Det var på tiden.. hehe.. Jag köpte ju även en blomma som man ska hänga i fönstret men fick ingen kruka till som jag trodde, snålt! Så nu har jag blomma men ingen kruka..

Ska städa här hemma idag och sticka ner till ÖB en runda.. Tar cyklen ner så går det snabbt!





Det var detta jag handlade!

Kärlek!

2009-09-10 @ 23:08:10

 

Jag ♥ Aisha



Nu ska vi nanna! Jag och mina älsklingar!

Vi hörs mer imorgon!

Sov gott!

Hitta den :)

2009-09-10 @ 21:09:10
Då var man hemma igen efter en hel dags jobb! Har nyss käkat en pizza som jag köpte med mig på vägen hem och sitter nu och tittar på "du är vad du äter", haha! Bra kombination va? ;)

Det har varit lugnt på jobbet iidag och känner mig lite mer utvilad efter alla de timmar jag sov i natt.

Jag har hittat min sladd till min mobil nu så jag kan lägga in bilderna i datorn, har sprungit och letat efter den som en jubelidiot och så visar det sig att den ligger i sminkbordet där jag redan letat, jag har bara inte letat tillräckligt noga!

Nu kommer det snart någon rolig bild, tihi!




En glad!! //J4

Goodmorning

2009-09-10 @ 10:30:06
Sitter här och dricker mitt morgon kaffe, det är det bästa som finns med morgonkaffet!
Igår kväll lade jag mig vid 8, var svin trött.. Var uppe och ute med hunden vid halv 12 men annars har jag sovit hela långa natten. Det var skönt. Det behövde jag!

Igår fick jag sluta 14 på jobbet och det var ju skönt eftersom det var så fint väder. Jag och Diana gick och köpte oss varsin räkbaguette och en läsk och satte oss i en park och hade picknick med hund och barn, mys! Det var trevligt..

Fick två bilder igår på mitt söta brorsbarn! En för att se hur hon ser ut och en för det första blöjbytet! Jag tycker hon är så himla sööööt! Längtar tills jag får träffa henne!!

Idag jobbar jag länge, till 19.15.. Älskling ska förhoppningsvis komma in sen ikväll!

Nu ska jag ta en cigg och sen göra mig i ordning!


Have a good day!


//J4

090909 Blev jag faster!

2009-09-09 @ 18:59:23
Det är coolt att det är 090909 idag =) Det som är ännu coolare är att inatt kl 01.45 - 090909 blev jag FASTER till en liten flicka!! =) Hon väger 3596 gram och är 52 cm lång! Jag är så glad! Och tänk så lyckliga föräldrarna måste vara! LYCKA! Dom hade fått göra kjejsarsnit men allt hade gått bra och alla mår bra! Det är huvudsaken!
Hoppas på att få träffa dom i helgen så jag kan ge dom kläderna som jag köpt till henne! En ceriserosa mjukis dress och en vit-rosa randig body! Sött sött sött!



Läggdags!

2009-09-08 @ 22:56:35
Nu är köket och soporna ordnat, skönt!

Kollade lite på Jotex och hittade ett par gardiner och en hängande blomma som jag ska beställa men beställningen kunde inte handeras just när jag skulle beställa, STÖRIGT SOM FAEN! Får hoppas det funkar imorgon så jag får hem dom och kan fixa i köket.. Ska bli fiiiint!

Jag har även tagit en härlig dusch och varit ute med Aisha! ♥

Nu ska jag krypa ner i sängen, har fått massage på jobbet idag så jag känner mig lite mörbultad! Är väldigt öm i alla muskler i ryggen ska ja säg.. Men då har det gjort nytta iaf. Hoppas det känns bättre imorgon.


Nu ska jag och mina pälsbollar nanna!


Sov sött!!

//J4

Nu börjar det hända saker..

2009-09-08 @ 19:53:28
Nu har jag diskat och torkat av allt på diskbänken, ÄNTLIGEN! Fan vad där har sett ut!

Men är inte klär här än, nu ska reklamen också väck och annat som inte ligger på sin plats. Så här ska vara cleant och fint igen!

Jag ska även ut med soporna och slänga en blomma som mina katter bara tuggar på! Ska gå ner med min gamla kaffekokare i källaren, boka tvätttid så jag får undan mitt BERG med tvätt. Och så ska jag äntligen panta, tror att jag har minst pant för 100kronor om inte mer. hela köksskåpet är fullt. HAHA!

Visst är jag duktig? ;)

Hemma redan?

2009-09-08 @ 17:11:33
Jajjemen för jag är hemma redan! HAHA! Innan jag skulle gå och lägga mig igår så kollade jag mitt schema, just in case! Och där stod det jag skulle börja 7.45 idag, JAG BLEV SÅ PAFF! Haha, jag som hade ställt in mig på att få sovmorgon men så blev det inte. Får den på torsdag ist, ;P


Min bror och Sara hade inte åkt in till BB igår utan dom har tydligen åkt i morse kl 7, spännande! Man började ju nästan bli orolig men sen när man fick reda på dom åkt in idag så blev man lugn igen!


Idag måste jag röja undan här alltså, det är prio ett, det och vila!


Vad ska man äta ikväll då?



Glömde såklart min mat från pastamannen på jobbet! Men då har jag lunch imorgon med, pasta med kebabkött och vitlökssås! Konstig blandning kanske men goood! Yuummi!



Snart är det THE HILLS! Yeeeiii! Hade varit gott med en påse godis nu alltså så man kunde krypit ner i soffan framför the hills och bara myst.. Hade jag haft glass hemma och inte älskling ätit upp den så skulle jag gjort hemmagjord  milkshake..



En slö och godissugen//J4



Sova!

2009-09-07 @ 22:14:39

Nu har jag kollat på Du, Jag och Dupree på tv 3. Nu ska jag gå ut med Aisha och sen ska vi sova!

Börjar 12 imorgon så får lite sovmorgon och det är skönt, jobbar dock tyvärr till 19.15 och det är ju mindre kul.





Sov gott! ♥

//J4

Jag vill till skopunkten och handla skoooor!

2009-09-07 @ 19:31:02
Ja för det vill jag! Jag vill till skopunkten och handla skor! Jag är inte en sån person som måste handla saker så himla dyrt! Så länge skorna är snygga är jag nöjd! Och ju billigare saker man handlar desto mer kan man handla istället ju! Och det gillar jag! Hellre många olika billiga saker än färre och dyrare!

Tycker inte ni det??

Och de stövlar jag handlat från skopunkten har jag haft i flera år och dom är fortfarande lika fina, dock kan jag inte säg samma sak om deras sommarskor för de håller bara en säsong och sen måste man slänga dom. och det är kasst! Och pumps mm får man skoskav av direkt och är inte alls sköna och mjuka. Det är iaf vad jag har erfarit.

Jag vill ha ett par snygga men praktiska stövlar som jag kan ha på mig när jag går till jobbet. Eftersom jag går i en halvtimme på morgonen ska dom vara sköna och gärna utan klack så man inte får ont i fötterna. Och dom ska gå ganska högt upp på vaden också. Men snygga såklart!
Det är så himla snyggt med klackar, tyvärr pallar jag inte gå med det varje dag.






Dessa har jag blivit förälskad i! Så fort jag kommer in till skopunkten ska jag köpa dessa! I like!


Nu ska jag kolla lite kläder och se vad H&M har att erbjuda medans Aisha ligger och nannar i soffan efter att hon fick ett grisöra i födelsedagspresent! Det tog helt musten ur henne, sötnöten! <3


//J4

Massor som hänt idag!

2009-09-07 @ 17:30:18
Idag den 7 september fyller min lilla flicka år, Aisha blir 3 år! Grattis min prinsessa! Mamma älskar dig mest i hela världen! <3



Visst är hon fin??
Finast
!



Har ju sökt ett jobb där jag jobbar eftersom jag bara är vikare men fick reda på idag att jag inte fick det, såklart! Tredje gången man får nobben nu, bull! Men men thats life!


Fick även ett mail från min storebror Joacim idag att han var tvungen att sticka hem från jobbet för att det hade satt igång med Sara, hans sambo. Hon är då gravid och skulle fött för 1½ vecka sen! Spännande! Tänk så föds deras dotter på Aishas födelsedag, lite kul hade det varit! :)
Så nu blir jag förhoppningsvis snart faster!!! Wiiie!


Håll nu tummarna allesammans!



//J4

Sex And The City

2009-09-06 @ 22:21:51
JAAAAA nu har inspelningen för film nummer två av Sex And The City satt igång! Läängtar jättemycket tills jag får se den.. Jag bara ääälskar Sex And The City och alla tjejerna där i! Dom är så himla äkta! (Fast jag vet att det bara är film) Men det känns så himla äkta! Så vill jag med ha det! Har man såna kompisar är man lyckligt lottad!


Älskling och jag gjorde köttfärslimpa, potatis och sås. Jag stod för köttet och GISSA VAD?? Jag lyckades sätta igång brandvarnaren OCH göra köttet torrt! HAHA! Jag kan bara skratta alltså, det är så typiskt mig!

Och nu är det söndag kväll och jobb imorgon bitti. Usch jag känner bara att jag hade velat vara hemma och göra ingenting!?! Denna helgen har verkligen varit så, att jag har gjort ingenting! Man känner att det har börjat bli höst för så fort solen försvinner känner jag att jag blir lite deppig. Jag är en sån människa som behöver sol med jämna mellanrum för att humöret ska vara bra och det är väldigt trist. Får gå och sola solarie en dag så man känner sig bättre :)



Där ser man

2009-09-06 @ 18:24:22
Nu ser min blogg lite annorlundare ut än när jag startade =) Men nu får det räcka med att designa för idag, tycker synd om älsklingen min!

Men nu är jag ganska nöjd! Tihi! Har lyckats ändra allt detta med hjälp av;

www.designadinblogg.se - Där inne står mycket bra info om hur man ska göra! Bra bra!


Vad tycker ni om min design då?? :)




Nu ska jag snart ut med hunden och sen ska vi laga mat!


//J4

HTML hjälp?!? =)

2009-09-06 @ 14:59:14
JA då var man här inne igen! Jag kan ju inte bestämma mig vart min blogg ska va ;)

Den andra jag startade kunde man ju inte ändra mallen och det vill jag ju så jag öppnade upp denna igen! :) Blogg.se är myyyycket bättre!!
Så nu ska lilla jag lära mig hur man ändrar HTML koder... SPÄNNANDE!!

Några tips???


Är väldigt tacksam för lite HELP!









Ciao!